Harmm Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm. a vedle mě si to zaparkovali parádním strojem, tak nejde se nepodělit. Je to focené tydlifonem, foťák jsem jak na potvoru neměl u sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Je to sedan? Je. No tak čemu se divíš Harmme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 To víš Peťo, my SEDANISTI jsme trošku jiní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm Taky mě to čeká, proto se ptám, co ti všechno dělali, kde jsi to nechával dělat a kolik to celé stálo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwus Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm Taky mě to čeká, proto se ptám, co ti všechno dělali, kde jsi to nechával dělat a kolik to celé stálo. Díky No, já se na servisní prohlídky škoda auto už vykašlal, jelikož jejich vyhláášená záruka mobility je jen plácnutí do vody, stejně jsem musel platit odtah, i když jsem měl pavidelný prohlídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm Taky mě to čeká, proto se ptám, co ti všechno dělali, kde jsi to nechával dělat a kolik to celé stálo. Díky Klasická roční prohlídka ( výměna oleje, olejový filtr, kontroly a kontroly... ) prachový filtr, výměna brzdovky - i když tam je to asi spíš dané rokama než ujetím kilometrů - nejsem si jistý a pak 60tkm obsahuje výměnu svíček a vzduchového filtru. Cenu ti nepovím, platil jsem 3 tisíce a nějaké drobné, ale měl jsem to bez výměny svíček, protože jsem dával později Denso Iridium a vzduchový filtr mám pratelnou sportovní vložku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm Taky mě to čeká, proto se ptám, co ti všechno dělali, kde jsi to nechával dělat a kolik to celé stálo. Díky Klasická roční prohlídka ( výměna oleje, olejový filtr, kontroly a kontroly... ) prachový filtr, výměna brzdovky - i když tam je to asi spíš dané rokama než ujetím kilometrů - nejsem si jistý a pak 60tkm obsahuje výměnu svíček a vzduchového filtru. Cenu ti nepovím, platil jsem 3 tisíce a nějaké drobné, ale měl jsem to bez výměny svíček, protože jsem dával později Denso Iridium a vzduchový filtr mám pratelnou sportovní vložku. a tu pratelnou vlozku ti vyprala panimama spolu s trenclema? jinak zitra v Prerove sedanisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 A já si říkal co se děje, že ses ještě neozval, narozdíl od P2M. Nezapomeň NIKE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 A já si říkal co se děje, že ses ještě neozval, narozdíl od P2M. Nezapomeň NIKE. cekal jsem na nahravku na smeč..... NIKE s sebou....... a drz mi flicek vedle sebe....seda stone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Cece a po kolika byl ten cos ho fotil? Ten byl jeste na zarucni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Asi je v tý sekačce 1,2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Asi je v tý sekačce 1,2 HTP Tak za tenhle příspěvek jsem čekal, že se na mě majitelé fábií HTP sesypou, cože jsem si to dovolil a ono nic, překvapujete mě pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Asi je v tý sekačce 1,2 HTP Tak za tenhle příspěvek jsem čekal, že se na mě majitelé fábií HTP sesypou, cože jsem si to dovolil a ono nic, překvapujete mě pánové. to vis no, zmena je zivot ........jo a 16V je vydechla koza.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Asi je v tý sekačce 1,2 HTP Kurna takovou sekacku chci, aby me pak litala po zahrade 170kmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 ........jo a 16V je vydechla koza.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Asi je v tý sekačce 1,2 HTP Tak za tenhle příspěvek jsem čekal, že se na mě majitelé fábií HTP sesypou, cože jsem si to dovolil a ono nic, překvapujete mě pánové. Hele! Neopovažujs se dělat si z našich Ejč Tý Pí srandu jo!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Farnell: No konečně se někdo ozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Závidíš nám, majitelům HáTéPé že umíme během jízdy zároveň sekat trávník ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ........jo a 16V je vydechla koza.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Asi je v tý sekačce 1,2 HTP Diky, uz vim, kde se ty HTP berou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.