Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm. a vedle mě si to zaparkovali parádním strojem, tak nejde se nepodělit. :D Je to focené tydlifonem, foťák jsem jak na potvoru neměl u sebe. :doh

post-18-1154621295.jpg

• Autor
:p

post-18-1154621335.jpg

Je to sedan? Je. No tak čemu se divíš Harmme? lol

• Autor

To víš Peťo, my SEDANISTI jsme trošku jiní. kol110

Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm

Taky mě to čeká, proto se ptám, co ti všechno dělali, kde jsi to nechával dělat a kolik to celé stálo. Díky

Taky mě to čeká, proto se ptám, co ti všechno dělali, kde jsi to nechával dělat a kolik to celé stálo. Díky

No, já se na servisní prohlídky škoda auto už vykašlal, jelikož jejich vyhláášená záruka mobility je jen plácnutí do vody, stejně jsem musel platit odtah, i když jsem měl pavidelný prohlídky. fuck

• Autor

Klasická roční prohlídka ( výměna oleje, olejový filtr, kontroly a kontroly... ;) ) prachový filtr, výměna brzdovky - i když tam je to asi spíš dané rokama než ujetím kilometrů - nejsem si jistý a pak 60tkm obsahuje výměnu svíček a vzduchového filtru. Cenu ti nepovím, platil jsem 3 tisíce a nějaké drobné, ale měl jsem to bez výměny svíček, protože jsem dával později Denso Iridium a vzduchový filtr mám pratelnou sportovní vložku. :p

Klasická roční prohlídka ( výměna oleje, olejový filtr, kontroly a kontroly... ;) ) prachový filtr, výměna brzdovky - i když tam je to asi spíš dané rokama než ujetím kilometrů - nejsem si jistý a pak 60tkm obsahuje výměnu svíček a vzduchového filtru. Cenu ti nepovím, platil jsem 3 tisíce a nějaké drobné, ale měl jsem to bez výměny svíček, protože jsem dával později Denso Iridium a vzduchový filtr mám pratelnou sportovní vložku. :p

a tu pratelnou vlozku ti vyprala panimama spolu s trenclema? :p

jinak zitra v Prerove sedanisto ;)

• Autor

A já si říkal co se děje, že ses ještě neozval, narozdíl od P2M. :p

Nezapomeň NIKE. ;)

A já si říkal co se děje, že ses ještě neozval, narozdíl od P2M. :p

Nezapomeň NIKE. ;)

cekal jsem na nahravku na smeč..... :D

NIKE s sebou....... lol a drz mi flicek vedle sebe....seda stone -_-

Cece a po kolika byl ten cos ho fotil? Ten byl jeste na zarucni ne? :)

Asi je v tý sekačce 1,2 HTP :smich::smich::smich:

Tak za tenhle příspěvek jsem čekal, že se na mě majitelé fábií HTP sesypou, cože jsem si to dovolil a ono nic, překvapujete mě pánové. :D-_-

Asi je v tý sekačce 1,2 HTP  :smich:  :smich:  :smich:

Tak za tenhle příspěvek jsem čekal, že se na mě majitelé fábií HTP sesypou, cože jsem si to dovolil a ono nic, překvapujete mě pánové. :D-_-

to vis no, zmena je zivot :) ........jo a 16V je vydechla koza.... :smich::smich::D-_-

Kurna takovou sekacku chci, aby me pak litala po zahrade 170kmh :D

........jo a 16V je vydechla koza.... :smich::smich::D-_-

-_-

Asi je v tý sekačce 1,2 HTP  :smich:  :smich:  :smich:

Hele! Neopovažujs se dělat si z našich Ejč Tý Pí srandu jo!!!! :smich:

Farnell: No konečně se někdo ozval :smich:-_-

Závidíš nám, majitelům HáTéPé že umíme během jízdy zároveň sekat trávník ? :p:smich::smich:

........jo a 16V je vydechla koza.... :smich:  :smich:  :D  -_-

-_-

;):)

Diky, uz vim, kde se ty HTP berou -_-:smich::smich:lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.