Publikováno Srpen 3, 200619 r Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm. a vedle mě si to zaparkovali parádním strojem, tak nejde se nepodělit. Je to focené tydlifonem, foťák jsem jak na potvoru neměl u sebe.
Srpen 3, 200619 r Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm Taky mě to čeká, proto se ptám, co ti všechno dělali, kde jsi to nechával dělat a kolik to celé stálo. Díky
Srpen 3, 200619 r Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm Taky mě to čeká, proto se ptám, co ti všechno dělali, kde jsi to nechával dělat a kolik to celé stálo. Díky No, já se na servisní prohlídky škoda auto už vykašlal, jelikož jejich vyhláášená záruka mobility je jen plácnutí do vody, stejně jsem musel platit odtah, i když jsem měl pavidelný prohlídky.
Srpen 4, 200619 r Autor Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm Taky mě to čeká, proto se ptám, co ti všechno dělali, kde jsi to nechával dělat a kolik to celé stálo. Díky Klasická roční prohlídka ( výměna oleje, olejový filtr, kontroly a kontroly... ) prachový filtr, výměna brzdovky - i když tam je to asi spíš dané rokama než ujetím kilometrů - nejsem si jistý a pak 60tkm obsahuje výměnu svíček a vzduchového filtru. Cenu ti nepovím, platil jsem 3 tisíce a nějaké drobné, ale měl jsem to bez výměny svíček, protože jsem dával později Denso Iridium a vzduchový filtr mám pratelnou sportovní vložku.
Srpen 4, 200619 r Nedávno jsem byl na servisní prohlídce po 60tkm Taky mě to čeká, proto se ptám, co ti všechno dělali, kde jsi to nechával dělat a kolik to celé stálo. Díky Klasická roční prohlídka ( výměna oleje, olejový filtr, kontroly a kontroly... ) prachový filtr, výměna brzdovky - i když tam je to asi spíš dané rokama než ujetím kilometrů - nejsem si jistý a pak 60tkm obsahuje výměnu svíček a vzduchového filtru. Cenu ti nepovím, platil jsem 3 tisíce a nějaké drobné, ale měl jsem to bez výměny svíček, protože jsem dával později Denso Iridium a vzduchový filtr mám pratelnou sportovní vložku. a tu pratelnou vlozku ti vyprala panimama spolu s trenclema? jinak zitra v Prerove sedanisto
Srpen 4, 200619 r Autor A já si říkal co se děje, že ses ještě neozval, narozdíl od P2M. Nezapomeň NIKE.
Srpen 4, 200619 r A já si říkal co se děje, že ses ještě neozval, narozdíl od P2M. Nezapomeň NIKE. cekal jsem na nahravku na smeč..... NIKE s sebou....... a drz mi flicek vedle sebe....seda stone
Srpen 9, 200619 r Asi je v tý sekačce 1,2 HTP Tak za tenhle příspěvek jsem čekal, že se na mě majitelé fábií HTP sesypou, cože jsem si to dovolil a ono nic, překvapujete mě pánové.
Srpen 9, 200619 r Asi je v tý sekačce 1,2 HTP Tak za tenhle příspěvek jsem čekal, že se na mě majitelé fábií HTP sesypou, cože jsem si to dovolil a ono nic, překvapujete mě pánové. to vis no, zmena je zivot ........jo a 16V je vydechla koza....
Srpen 9, 200619 r Asi je v tý sekačce 1,2 HTP Kurna takovou sekacku chci, aby me pak litala po zahrade 170kmh
Srpen 13, 200619 r Asi je v tý sekačce 1,2 HTP Tak za tenhle příspěvek jsem čekal, že se na mě majitelé fábií HTP sesypou, cože jsem si to dovolil a ono nic, překvapujete mě pánové. Hele! Neopovažujs se dělat si z našich Ejč Tý Pí srandu jo!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.