Davon Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Jen zas doplnim, tenhle vikend cesta :Jablonec - Brno ( asi 270km , dalnice 140, mimo 100, obce 60 ) spotreba 6,4l/100km Brno - Jablonec (stejna trasa a stejne rychlosti) 6,6l/100km Jen male OT - Michale, nejl jsi v patek 18.8. kolem 18h. po dalnici D1 smer na Prahu? Jen ze to byl nekdo z cervenym RS-em, ja jel asi 150km/h a musel jsem uhybat z leveho - Ustecky kraj! Neee pane to ja byti nemohl .. kazdy kdo me zna vi ze jezdim podle predpisu ... navic ja sem kraj Jablonecky No oukej, jen jsem se zeptal. Prave, ze kdyby jsi to byl ty, chtel jsem ti ze jezdis rychle a jeste to byl na me pohled jakoze prekazim s tou sunkou, podobny jako se koukne frajer ve vytuneny 120-ce s hlinikovym kridlem na jinyho frajera ve Favoritu kdyz ho predjizdi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Jen zas doplnim, tenhle vikend cesta :Jablonec - Brno ( asi 270km , dalnice 140, mimo 100, obce 60 ) spotreba 6,4l/100km Brno - Jablonec (stejna trasa a stejne rychlosti) 6,6l/100km Jen male OT - Michale, nejl jsi v patek 18.8. kolem 18h. po dalnici D1 smer na Prahu? Jen ze to byl nekdo z cervenym RS-em, ja jel asi 150km/h a musel jsem uhybat z leveho - Ustecky kraj! Neee pane to ja byti nemohl .. kazdy kdo me zna vi ze jezdim podle predpisu ... navic ja sem kraj Jablonecky No oukej, jen jsem se zeptal. Prave, ze kdyby jsi to byl ty, chtel jsem ti ze jezdis rychle a jeste to byl na me pohled jakoze prekazim s tou sunkou, podobny jako se koukne frajer ve vytuneny 120-ce s hlinikovym kridlem na jinyho frajera ve Favoritu kdyz ho predjizdi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Motor to není špatný, má pěkný zátah a výkon, spadá do dobré pojistky na poviné ručení, ale má jednu velkou nevýhodu a to je spotřeba, je o něm známo že dosta a rád papá a to i při normální jízdě, ve městě se při spojení s automatickou převodovkou může spotřeba vyšplhat na 16 litrů...to je při dnešních cenách benzínu za ůvahu.. no mam teda RS na nejakych 220 PS...ale ze by to teda nejak papalo to ne...samozrejme že kone musiš nakrmit....ale treba ted jsem jel na otocku Louny.Nachod celkem 440 km a to jsem ji pekne šlapal na krk,prumer jsem mel 10.8 litru...ale po dalnici neustale okolo 230-250 a normalne 150....jsem s timhle motorem plne spokojeny,a už jsem par aut vystridal..desim se dne kdy ji budu muset prodat...vubec nevim co jineho...určite jeden z nejlepsich motoru do Octavky...teda pokud nejsi takove to zdržovadlo provozu s 1.2HTP já ti dám zdržovadlo.... 64 koni zatlaci do sedacky Kdyz letis ze skaly a jooooo, tak to joo ........ náhodou voe...to lítá jak drak po větru a z kopečka... tak a teď už dost konec srandy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.