strapko Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Seruste, potreboval by som pomoc. Auto my zohrieva na takých 80 stupňov, niekedy ledva aj na 85 stupňov, vymenil som už aj termostat a stále to robí, pred výmenou sa ohrialo auto ledva na 80 stupňov. Vie niekto v čom môže byť chyba? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Zdar nevím sice co máš za auto, ale v profilu máš Felicii, tam se termostat otevírá při 88 stupních, bych řek že těch 85 na budíku je norma a v tomhle počasí obzvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Záleží na tom, jakej byl naposledy namontovanej - já měl třeba do formana doporučeno od jistýho veeeelmi sběhlýho člověka si koupit termostat s 92 až 95 stupněma - a forman běhal jak vítr a topil jak vysoká pec. Používal jsem do něj "modrej" fridex nebo jeho náhradu od ÖMV. Na tom tělese termostatu by mělo bejt vyražený, pro jaký je rozmezí teplot. Další možnost je vzít zavařovací teploměr, hrnec s vodou, termostat ponořit spolu s teploměrem a kontrolovaně ohřívat. Pohledem kontroluješ a jak se začne otevírat, podíváš se na teploměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 JJ je to tak, jen jsem psal že origo je 88 stupňu, dohledal jsem to i v příručce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strapko Vloženo 29. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2012 (editace) Mám Feldu 1.3 MPI 50kw. No bo ako som popzeral na kamošovu felíciu tak jemu to zohrieva na 90, má to presne na paličke tak preto ma to pomílilo a preto sa my to nezdalo a ešte my aj niekto vravel že my volakadial uniká teplo, že už o tom niekde počul ale nevedel si spomenúť čo to treba spraviť. NEvadí, ale tak vyzerá to teda že je to poriadku, diki moc chalani Editováno: 29. leden 2012, autor: strapko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.