Přejít na obsah

Ukazatel paliva a dojezdu

shotik

Doporučené příspěvky

Ahoj,

chci se zeptat koupil jsem oktavku o vikendu na Jarove. Mela plnou nadrz kdyz jsem odjizdel a dojezd cca 860km . Kdyz jsem dojel domu stale plno. O vikendu jsem najezdil po Praze cca 70km se spotrebou dle palubaku kolem 6,3-6,5l/100km a dojezd dneska rano byl 960km. Auto jede normalne ale ručička je pořád na stejném místě. Je tohle možný nebo je někde problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli auto stálo v bazaru a popojíždělo jenom kousek sem a tam, pak to někde stálo na volnoběh tak ta spotřeba musela být vysoká a spočítalo to krátký dojezd. A ty jsi s tím začal normálně jezdit a spotřeba ti šla dolů tak se dojezd zase musí zvětšit.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Dobrý den,

mám problém s ukazatelem dojezdu.

Včera mi svítila už rezerva a počítač mi ukazoval 390, tak jsem natankoval půl nádrže a dojezd se nezměnil. Ten den jsem ujel ještě cca 200 km a počítač ukazoval 398.

Nevíte čím by to mohlo být?

Předem děkuji za odpověď

Auto: Škoda Octavia II facelift, 1.6 TDI CR, 2011 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...