shotik Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Ahoj, chci se zeptat koupil jsem oktavku o vikendu na Jarove. Mela plnou nadrz kdyz jsem odjizdel a dojezd cca 860km . Kdyz jsem dojel domu stale plno. O vikendu jsem najezdil po Praze cca 70km se spotrebou dle palubaku kolem 6,3-6,5l/100km a dojezd dneska rano byl 960km. Auto jede normalne ale ručička je pořád na stejném místě. Je tohle možný nebo je někde problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopak Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Ahoj, je to normální, dojezd je průběžně počítán dle spotřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 to chapu ale ze by se po 70ti -100km porad zvetsoval i kdyz ono pri ty spotrebe ubylo z nadrze max 4-6litru a to asi bude pakatel jestli to bylo po hrdlo. to ale nevim pac uz jsem to s tim tak koupil natankovany:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopak Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Jestli auto stálo v bazaru a popojíždělo jenom kousek sem a tam, pak to někde stálo na volnoběh tak ta spotřeba musela být vysoká a spočítalo to krátký dojezd. A ty jsi s tím začal normálně jezdit a spotřeba ti šla dolů tak se dojezd zase musí zvětšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 jasne. tohle chapu jens em byl trosku ve stresu )) jeslti mi tam nekdo neprilejva:))) uvidime zkusim dneska dotankovat do full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopak Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 (editace) A to že ručička neklesla tak to znamená že jsi dostal poctivou plnou. To pak není problém najet i hodně přes 100km než začne klesat. Editováno: 30. leden 2012, autor: hopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 fajne . zkusim dotankovat dneska do znova poctivy plny a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 tak snad to pracuje. dojezd se zacal pohybovat smerem dolua vcera se i hnula rucicka kdyz jsem jel do kopce a mel nalozeno -)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_5022 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Dobrý den, mám problém s ukazatelem dojezdu. Včera mi svítila už rezerva a počítač mi ukazoval 390, tak jsem natankoval půl nádrže a dojezd se nezměnil. Ten den jsem ujel ještě cca 200 km a počítač ukazoval 398. Nevíte čím by to mohlo být? Předem děkuji za odpověď Auto: Škoda Octavia II facelift, 1.6 TDI CR, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 A jakou jsi měl průměrnou spotřebu? Vynuloval bych čítadla, natankoval plnou a sledoval to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_5022 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 A jakou jsi měl průměrnou spotřebu? Vynuloval bych čítadla, natankoval plnou a sledoval to. spotřebu mi to neukazuje. Mám výbavu Classic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Musi ti to ukazovat spotrebu, aj ked mas polodot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_5022 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Musi ti to ukazovat spotrebu, aj ked mas polodot to pak teda nevím jak tu spotřebu zjistit, počítač ovládám takovým čudlem na budících a ukazuje mi to jenom dojezd, čas, venkovní teplotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.