Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

chci se zeptat koupil jsem oktavku o vikendu na Jarove. Mela plnou nadrz kdyz jsem odjizdel a dojezd cca 860km . Kdyz jsem dojel domu stale plno. O vikendu jsem najezdil po Praze cca 70km se spotrebou dle palubaku kolem 6,3-6,5l/100km a dojezd dneska rano byl 960km. Auto jede normalne ale ručička je pořád na stejném místě. Je tohle možný nebo je někde problém?

Ahoj, je to normální, dojezd je průběžně počítán dle spotřeby.

• Autor

to chapu ale ze by se po 70ti -100km porad zvetsoval :) i kdyz ono pri ty spotrebe ubylo z nadrze max 4-6litru a to asi bude pakatel jestli to bylo po hrdlo. to ale nevim pac uz jsem to s tim tak koupil natankovany:)

Jestli auto stálo v bazaru a popojíždělo jenom kousek sem a tam, pak to někde stálo na volnoběh tak ta spotřeba musela být vysoká a spočítalo to krátký dojezd. A ty jsi s tím začal normálně jezdit a spotřeba ti šla dolů tak se dojezd zase musí zvětšit.

• Autor

jasne. tohle chapu jens em byl trosku ve stresu :))) jeslti mi tam nekdo neprilejva:))) uvidime zkusim dneska dotankovat do full

A to že ručička neklesla tak to znamená že jsi dostal poctivou plnou. To pak není problém najet i hodně přes 100km než začne klesat.

Upraveno od hopak

• Autor

fajne . zkusim dotankovat dneska do znova poctivy plny a uvidime

• Autor

tak snad to pracuje. dojezd se zacal pohybovat smerem dolua vcera se i hnula rucicka kdyz jsem jel do kopce a mel nalozeno -))

• 2 roky později...

Dobrý den,

mám problém s ukazatelem dojezdu.

Včera mi svítila už rezerva a počítač mi ukazoval 390, tak jsem natankoval půl nádrže a dojezd se nezměnil. Ten den jsem ujel ještě cca 200 km a počítač ukazoval 398.

Nevíte čím by to mohlo být?

Předem děkuji za odpověď

Auto: Škoda Octavia II facelift, 1.6 TDI CR, 2011 

A jakou jsi měl průměrnou spotřebu? Vynuloval bych čítadla, natankoval plnou a sledoval to.

A jakou jsi měl průměrnou spotřebu? Vynuloval bych čítadla, natankoval plnou a sledoval to.

spotřebu mi to neukazuje. Mám výbavu Classic

Musi ti to ukazovat spotrebu, aj ked mas polodot :rolleyes:

Musi ti to ukazovat spotrebu, aj ked mas polodot :rolleyes:

to pak teda nevím jak tu spotřebu zjistit, počítač ovládám takovým čudlem na budících a ukazuje mi to jenom dojezd, čas, venkovní teplotu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.