Publikováno Leden 30, 201213 r Ahoj, chci se zeptat koupil jsem oktavku o vikendu na Jarove. Mela plnou nadrz kdyz jsem odjizdel a dojezd cca 860km . Kdyz jsem dojel domu stale plno. O vikendu jsem najezdil po Praze cca 70km se spotrebou dle palubaku kolem 6,3-6,5l/100km a dojezd dneska rano byl 960km. Auto jede normalne ale ručička je pořád na stejném místě. Je tohle možný nebo je někde problém?
Leden 30, 201213 r Autor to chapu ale ze by se po 70ti -100km porad zvetsoval i kdyz ono pri ty spotrebe ubylo z nadrze max 4-6litru a to asi bude pakatel jestli to bylo po hrdlo. to ale nevim pac uz jsem to s tim tak koupil natankovany:)
Leden 30, 201213 r Jestli auto stálo v bazaru a popojíždělo jenom kousek sem a tam, pak to někde stálo na volnoběh tak ta spotřeba musela být vysoká a spočítalo to krátký dojezd. A ty jsi s tím začal normálně jezdit a spotřeba ti šla dolů tak se dojezd zase musí zvětšit.
Leden 30, 201213 r Autor jasne. tohle chapu jens em byl trosku ve stresu )) jeslti mi tam nekdo neprilejva:))) uvidime zkusim dneska dotankovat do full
Leden 30, 201213 r A to že ručička neklesla tak to znamená že jsi dostal poctivou plnou. To pak není problém najet i hodně přes 100km než začne klesat. Upraveno Leden 30, 201213 r od hopak
Leden 31, 201213 r Autor tak snad to pracuje. dojezd se zacal pohybovat smerem dolua vcera se i hnula rucicka kdyz jsem jel do kopce a mel nalozeno -))
Červen 8, 201411 r Dobrý den, mám problém s ukazatelem dojezdu. Včera mi svítila už rezerva a počítač mi ukazoval 390, tak jsem natankoval půl nádrže a dojezd se nezměnil. Ten den jsem ujel ještě cca 200 km a počítač ukazoval 398. Nevíte čím by to mohlo být? Předem děkuji za odpověď Auto: Škoda Octavia II facelift, 1.6 TDI CR, 2011
Červen 8, 201411 r A jakou jsi měl průměrnou spotřebu? Vynuloval bych čítadla, natankoval plnou a sledoval to.
Červen 8, 201411 r A jakou jsi měl průměrnou spotřebu? Vynuloval bych čítadla, natankoval plnou a sledoval to. spotřebu mi to neukazuje. Mám výbavu Classic
Červen 9, 201411 r Musi ti to ukazovat spotrebu, aj ked mas polodot to pak teda nevím jak tu spotřebu zjistit, počítač ovládám takovým čudlem na budících a ukazuje mi to jenom dojezd, čas, venkovní teplotu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.