Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Sobota 14.1.12 13:10... Pipa magicar, tak jdu k oknu, kterej sikula mi zase pri parkovani otlouka dvere. Jake prekvapeni me cekalo? Chlapek odchazejici od auta klidnym krokem, sklo spolujezdce rozsekane. Zarval jsem na nej a bez ohlidnuti zacal zdrhat. Sklo vsude, auto zamcene, podrapana palubka (zluta L&K), radio pryc, sedacky (take L&K) podrapana kuze od strepu, elektroinstalace na hadry. Cela akce 5-10 vterin. Zbyl mi tam akorat cudlik 1, ktery zlodej ztratil. Policie nic (ani jsem nedoufal). Vcera jsem dal nove sklo a vaham, zda nalepit bezp. folie, nebo ne. Jestli je to vubec zastavi. A i kdyby ano, tak sklo a polepeni musim resit opet a od pojistovny dostanu vzhledem ke 2000,- spoluucasti akorat tak velke prd.

Když dáš folie,tak je stejně nezastavíš-odnese to nejdříve sklo-popraská a pak zámek který zničí šroubovákem-dej nové okno a rádio a hlavně nenechávej panel od rádia v autě.Bude to znít asi hloupě,ale můžeš být rád,že to bylo "jen" sklo a rádio.

• Autor

Taky myslim, ze se folii max na par vterin pozdrzi a nakonec se da auta dostane jinak. Sklo uz tam je a s radiem si pockam, nema to td cenu. Chtel bych opet dat symphony, protoze tam sedi jak pr*el na hrnec, ale u toho jaksi panel nesundas :-/ Ze to nebylo i auto jsem rad a budi me to ze spani, premyslim, jake dalsi zabezpeceni dat...

Já mám doma rádio Symphony z OI jenže je kazetové,ale v pořáku-pokud ho chceš tak cinkni na tel 606 902 383 (neboj nechci za něj žádné kačáky)

• Autor

Diky moc za nabidku, ale uz mam objednane nove. Pojistovak mi volal, ze na nej mam dotlacit papir a proplati to do korunky. Tak uvidime, jak dlouho tam vydrzi.

že to tomu zlodějovi stálo za to.. radio za pár stovek...

Jednoduchá rada v aute nic nenechávam radio na šuplík prostě nic co by někoho lákalo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.