Ondrero Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Při mé každodení jízdě do zaměstnání (9km tam a 9km nazpět) Při -10° se jede bez problémů.... Při -15° už kolo přestává brzdit,přehazovačky odmítají řadit... Thermo fusekle a kalhoty začínaji propouštět mráz... To jsem zvědavej,jak se pojede při -20° a níž :-) Máte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Taky jsem dnes jednoho takového potkal, vjel do stojanu na kola a myslím že na tom kole sedí ještě teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Pri -28 zamrza krevni obech, nutno naredit Rumem Odeslano z Samsung Galaxy Sll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Zima se ozvala. Ráno totálně vybitá baterie a zamrzlá kapalina do ostřikovačů. Když jsem zahoupal autem, abych zjistil, jak jsou na tom ostatní kapaliny, něco tam křuplo. Tak jsem raději kapotu zavřel a počkám, až mě auto ODMRZNE od země. Třeba se i projedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 I ty vtipe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Myslím to vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 (editace) no,ber to tak ,maš tam modrej nanukač a při tom mrazu muže křupat kde co , třeba i benzin :D Editováno: 1. Únor 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 No ale napsal si to dost vtipně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Dnes napadl tak pěknej snížek,že jsem si musel udělat fotečku při cestě z noční... No není nádhera? Když je kolem 0°C tak se jezdí parádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Zaplaťpánbů že je teplo, na kole už je to paráda. V zimě a na mokru však mívám problémy spíše se smekáním, než s brzděním (pologalusky nevyhovují). A taky to mám poloviční vzdálenost, než Ondrero P.S. nenašel jsem cyklistickou ikonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Aaaa taky biker To mě už to od prvních suchých silnic jezdí úplně samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) Kvůli cyklistům musím předělat na svojí Tatrovce stěrače, když to utírá do leva tak je odhazují ostatním pod kola. Jinak zbožňují toho dědka na Starých Hamrách (okr. F-M) v -30 na kole já naloženou kulatinu, trubnul jsem na něho tak na 500m a on místo aby opustil střední dělicí čáru, tak začal mávat. Příště ho vezmu na nákup na pilu do Paskova. Editováno: 5. Duben 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Ano vím,že jsem škůdce.... Když jedu autem,tak nesnáším bikery,chodce,motorkáře,kamioňáky.... Když jedu na kole,tak nesnášim auta,chodce,motorkáře,kamioňáky..... Když jedu na motorce...... :kol-28: :kol-28: Proto s kolem na silnicích kde je provoz ztrávím tak 3 km z těch 9.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Také jezdim na kole, ale ne v -30 na ledovce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Aaaa taky biker To mě už to od prvních suchých silnic jezdí úplně samo Při dnešních cenách benzínu ani jinou možnost nevidím... Všem ale tvrdím, že se chovám ekologicky - to dnes frčí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasenkoslav Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 (editace) n/a Editováno: 18. Říjen 2013, autor: tomasenkoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 No zima je za náma a na další už vím co si pořídím...hadry byly ok,ale budu potřebovat nejaké pořádné drapáky... http://www.cykloworld.eu/zbozi/plg000169-schwalbe-rocket-ron-26x21-54-559-evo-b-sk-skl Jojo a boty mám civilní zimní.... Už se nemůžu dočkat na další sníh,takhle za sucha je to nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasenkoslav Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 (editace) n/a Editováno: 18. Říjen 2013, autor: tomasenkoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 No na takových balonech by se mi ale pak blbě jelo když by sníh na silnici nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Tak a opět jsem uložil auto k zimnímu spánku a opět mě čekají zimní radovánky na kole :kol-28: Jsou to 3 měsíce co jsem jel naposledy, tak mě dnes trošku bolela prdel :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Aby Ti ta prdel nepřimrzla. Tohle totiž vypadá na krutou zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Tak zrovna o zadek se nebojim...Má plynové vytápění :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasenkoslav Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 (editace) n/a Editováno: 18. Říjen 2013, autor: tomasenkoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 To i na fazole musi byt homologace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.