Slon Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nazdar kluci. chtěl bych se zeptat. Mám centrál jenom na klíč + že když to podržím tak mi reagujou aj ty okna, to znáte a chtěl bych to na DO a aby mi fungovalo to s těma oknama. Někde se mi tu už o tom nějaka zmíňka mihla ale jak na potvoru to nemůžu zas najit. Proto bych se rád zeptal kolik a co všechno bych musel vyměnit nebo dokoupit? A kolik by mě to stálo? Mám právě vyhlidnutý alarm http://www.levnealarmy.cz//detail.php?id=25 ale ten umí ty okna jen dovřít. Což není uplně podle mých představ. Máte někdo s touto předělavkom nějakou zkušenost? p.s. Co to je ta komfortka??? Není někde nějaká litertůra kdebych si o tom moh přečíst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Umím.Komfortka-1500,Klíče 1500,Dojezdy a sjezdy oken-600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 no jo jenže to je dohromady 3600 a bez alarmu co je to ta komfortka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 komfortní jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 to vím že komfortní jednotka ale na co to je dobé a kde bych to měl hledat? Kdybych si to dal udělat s tou komforkou, přinese mi to ještě nějaké plusy? Zatim preferuji trošku víc to s tím alarmem. Pač zatím vím žeby mi to jen otvíralo a zavíralo central + okna na DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Nasel jsem levnejsi alternativu vystrelovaciho klice na DO, viz odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Mám origo ovladač už pěkně ošahaný. Dá se přehodit do nového kabátku ta původní elektronika ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Mám origo ovladač už pěkně ošahaný. Dá se přehodit do nového kabátku ta původní elektronika ? Ovladac jaky? Mas na mysli vystrelovaci klic a jeho dalku, nebo pridavnou krabicku? Prehodit by se dalo vse, ale zda se ti ten kabatek povede samotny sehnat, tot otazka... Jinak samotna dalka stoji neco pres 1200,- ve Skodovce, jinde jsem ji nesehnal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jo vystřelovací klíč s dálkou je odrbaný a chtělo by to nový. Dá se jen vyměnit vnějšek a nebo se koupí celý klíč a nahraje se plovoucí kód ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 dá se sehnat sada klíčů včetně zámků za cca 1500,- pak se přispůsobí immobilizér a DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jo vystřelovací klíč s dálkou je odrbaný a chtělo by to nový.Dá se jen vyměnit vnějšek a nebo se koupí celý klíč a nahraje se plovoucí kód ? Nebo napis Djgets ovi a myslim ze by ti mohl pomoci, pak si nechas jen vybrousit novy vyklopny klic a prizpusobi se to pres vag, vyjde to levneji. Nebo jak rika Vasa, mas to bez problemu a budes mit 2 nove vystrelovaky a zbydou ti zamky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jj to uz mas jednodussi koupit celou sadu, nedavno jsem jednu novou za 1800,- prodaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Nazdar kluci.chtěl bych se zeptat. Mám centrál jenom na klíč + že když to podržím tak mi reagujou aj ty okna, to znáte a chtěl bych to na DO a aby mi fungovalo to s těma oknama. Někde se mi tu už o tom nějaka zmíňka mihla ale jak na potvoru to nemůžu zas najit. Proto bych se rád zeptal kolik a co všechno bych musel vyměnit nebo dokoupit? A kolik by mě to stálo? Mám právě vyhlidnutý alarm http://www.levnealarmy.cz//detail.php?id=25 ale ten umí ty okna jen dovřít. Což není uplně podle mých představ. Máte někdo s touto předělavkom nějakou zkušenost? p.s. Co to je ta komfortka??? Není někde nějaká litertůra kdebych si o tom moh přečíst? Ja mam TrackPro CS13 http://www.levnealarmy.cz//kategorie.php?id_kategorie=20 Montoval mi to kamos, je to celkom dobre a lacne a aj to dotahuje tie okna, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 No jo jenže já koupil auto s čipováním od CIMBU autosport a oni údajně upravují i imobilizér, tak aby nebyl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jestli upravují immo tak jedině proto aby se jim to dobře kradlo nevím co má čipování společnýho s immo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Mrkni na jejich web, tam to píšou, možná to špatně chápu. http://www.cimbu.cz/index_cz.php?page=3&chip=30 Citace: Seřízením programu řídící jednotky jsme dosáhli zvýšení výkonu motoru z 81 kW na 97 kW při 3 990 ot . min-1, což je nárůst o 16 kW ( 21 PS ) a kroutícího momentu z 235 na 307 N.m při 2 370 ot . min-1 ( nárůst neuvěřitelných 72 N.m ), tedy přibližně parametrů sériového 2,5 l TDI. Spotřeba paliva se při shodném stylu jízdy s využitím lepších parametrů např. při předjíždění, prakticky nemění, při plném využití nového potenciálu se samozřejmě zvyšuje podle individuálního stylu jízdy. Seřízení provádíme výměnným způsobem ( namontujeme upravenou řídící jednotku, původní si ponecháme ) s tím, že na námi upravenou řídící jednotku držíme záruku 2 roky na hardware (vlastní ŘJ) a pět let na software. Vlastní výměna včetně diagnostiky, přizpůsobení imobilizéru a zkušební jízdy trvá cca 45 min. Seřízená řídící jednotka motoru komunikuje s originální diagnostikou V.A.G., ATAL apod. jako sériová, je tak zjistitelná pouze jízdní zkouškou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jde o to že ti dají cizí jednotku s připraveným softem a proto aby ti to šlo nastartovat tak musí přispůsobit immo. Ale pokud by se jim líbylo tvoje auto tak jim víceméně nic nebrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Nestraš, teď půjdu na přepis, ale sloupávat jejich nálepku se mi nechce. Že by mně našli až u nás na .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Nestraš, teď půjdu na přepis, ale sloupávat jejich nálepku se mi nechce.Že by mně našli až u nás na .... A kde bydlis primo????? Vidim vse take mozna obcas prilis cerne, mozna ale realisticky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Neřeknu ty jsi od CIMBU co ? A chčeš moje autiško, ach to ne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.