Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdar kluci.

chtěl bych se zeptat. Mám centrál jenom na klíč + že když to podržím tak mi reagujou aj ty okna, to znáte a chtěl bych to na DO a aby mi fungovalo to s těma oknama. Někde se mi tu už o tom nějaka zmíňka mihla ale jak na potvoru to nemůžu zas najit. Proto bych se rád zeptal kolik a co všechno bych musel vyměnit nebo dokoupit? A kolik by mě to stálo?

Mám právě vyhlidnutý alarm

http://www.levnealarmy.cz//detail.php?id=25

ale ten umí ty okna jen dovřít. Což není uplně podle mých představ.

Máte někdo s touto předělavkom nějakou zkušenost?

p.s. Co to je ta komfortka??? Není někde nějaká litertůra kdebych si o tom moh přečíst? :huh:

Umím.Komfortka-1500,Klíče 1500,Dojezdy a sjezdy oken-600

• Autor

no jo jenže to je dohromady 3600 a bez alarmu

co je to ta komfortka? :unsure:

komfortní jednotka.

• Autor

:D

to vím že komfortní jednotka ale na co to je dobé a kde bych to měl hledat?

Kdybych si to dal udělat s tou komforkou, přinese mi to ještě nějaké plusy? Zatim preferuji trošku víc to s tím alarmem. Pač zatím vím žeby mi to jen otvíralo a zavíralo central + okna na DO.

Nasel jsem levnejsi alternativu vystrelovaciho klice na DO, viz odkaz

Mám origo ovladač už pěkně ošahaný.

Dá se přehodit do nového kabátku ta původní elektronika ?

Mám origo ovladač už pěkně ošahaný.

Dá se přehodit do nového kabátku ta původní elektronika ?

Ovladac jaky? Mas na mysli vystrelovaci klic a jeho dalku, nebo pridavnou krabicku? Prehodit by se dalo vse, ale zda se ti ten kabatek povede samotny sehnat, tot otazka... Jinak samotna dalka stoji neco pres 1200,- ve Skodovce, jinde jsem ji nesehnal!

Jo vystřelovací klíč s dálkou je odrbaný a chtělo by to nový.

Dá se jen vyměnit vnějšek a nebo se koupí celý klíč a nahraje se plovoucí kód ?

dá se sehnat sada klíčů včetně zámků za cca 1500,-

pak se přispůsobí immobilizér a DO

Jo vystřelovací klíč s dálkou je odrbaný a chtělo by to nový.

Dá se jen vyměnit vnějšek a nebo se koupí celý klíč a nahraje se plovoucí kód ?

Nebo napis Djgets ovi a myslim ze by ti mohl pomoci, pak si nechas jen vybrousit novy vyklopny klic a prizpusobi se to pres vag, vyjde to levneji. Nebo jak rika Vasa, mas to bez problemu a budes mit 2 nove vystrelovaky a zbydou ti zamky!

Jj to uz mas jednodussi koupit celou sadu, nedavno jsem jednu novou za 1800,- prodaval.

Nazdar kluci.

chtěl bych se zeptat. Mám centrál jenom na klíč + že když to podržím tak mi reagujou aj ty okna, to znáte a chtěl bych to na DO a aby mi fungovalo to s těma oknama. Někde se mi tu už o tom nějaka zmíňka mihla ale jak na potvoru to nemůžu zas najit. Proto bych se rád zeptal kolik a co všechno bych musel vyměnit nebo dokoupit? A kolik by mě to stálo?

Mám právě vyhlidnutý alarm

http://www.levnealarmy.cz//detail.php?id=25

ale ten umí ty okna jen dovřít. Což není uplně podle mých představ.

Máte někdo s touto předělavkom nějakou zkušenost?

p.s. Co to je ta komfortka??? Není někde nějaká litertůra kdebych si o tom moh přečíst? :huh:

Ja mam TrackPro CS13

http://www.levnealarmy.cz//kategorie.php?id_kategorie=20

Montoval mi to kamos, je to celkom dobre a lacne a aj to dotahuje tie okna,

No jo jenže já koupil auto s čipováním od CIMBU autosport a oni údajně upravují i imobilizér, tak aby nebyl problém.

jestli upravují immo tak jedině proto aby se jim to dobře kradlo lol

nevím co má čipování společnýho s immo ???

Mrkni na jejich web, tam to píšou, možná to špatně chápu.

http://www.cimbu.cz/index_cz.php?page=3&chip=30

Citace:

Seřízením programu řídící jednotky jsme dosáhli zvýšení výkonu motoru z 81 kW na 97 kW při 3 990 ot . min-1, což je nárůst o 16 kW ( 21 PS ) a kroutícího momentu z 235 na 307 N.m při 2 370 ot . min-1 ( nárůst neuvěřitelných 72 N.m ), tedy přibližně parametrů sériového 2,5 l TDI. Spotřeba paliva se při shodném stylu jízdy s využitím lepších parametrů např. při předjíždění, prakticky nemění, při plném využití nového potenciálu se samozřejmě zvyšuje podle individuálního stylu jízdy. Seřízení provádíme výměnným způsobem ( namontujeme upravenou řídící jednotku, původní si ponecháme ) s tím, že na námi upravenou řídící jednotku držíme záruku 2 roky na hardware (vlastní ŘJ) a pět let na software. Vlastní výměna včetně diagnostiky, přizpůsobení imobilizéru a zkušební jízdy trvá cca 45 min. Seřízená řídící jednotka motoru komunikuje s originální diagnostikou V.A.G., ATAL apod. jako sériová, je tak zjistitelná pouze jízdní zkouškou.

jde o to že ti dají cizí jednotku s připraveným softem a proto aby ti to šlo nastartovat tak musí přispůsobit immo.

Ale pokud by se jim líbylo tvoje auto tak jim víceméně nic nebrání. :(

Nestraš, teď půjdu na přepis, ale sloupávat jejich nálepku se mi nechce.

Že by mně našli až u nás na ....

Nestraš, teď půjdu na přepis, ale sloupávat jejich nálepku se mi nechce.

Že by mně našli až u nás na ....

A kde bydlis primo????? :smich::smich: Vidim vse take mozna obcas prilis cerne, mozna ale realisticky!!! <_<

Neřeknu ty jsi od CIMBU co ? A chčeš moje autiško, ach to ne!!! :o

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.