Ripley Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Zdravím všechny. Když nastartuji studený motor, tak mi cca 10-15 vteřin kolísají otáčky a možná i jede chvíli jen na 3 válce, ale po chvilce se to srovná a je vše ok. Z různých témat jsem vyčetl, že by to s největší pravděpodobností mohli být žhavící svíčky. Při vyšších teplotách nebo opakovaném startu už všechno chodí v pořádku. Jen jsem znepokojen tím, že při nastartování za nízkých teplot (už asi od 0°C) se mi vlivem prvotního špatného spalování objeví oblak dýmu, který stoupá z motoru. Samozřejmě spaliny jdou do vnitřku auta, což je dost nepříjemné. Přijde mi, jak kdyby třeba špatně těsnil spoj motor - výfuk. Jinak ve výfuku by díra být neměla a jinak v autě nic cítit není. Pokud ale hned přidám plyn, tak se nic neobjeví a spaliny normálně odejdou výfukem pryč. Setkal se s tím už někdo? Auto je: Škoda Octavia II 1.9 tdi, 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhouse.H Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Já mám podobný problém u 1.9 TDi 81 kW 2002, prej by to mělo být nefunkčníma žhavičkama, že to nedokonale spálí naftu, ale dělá to i po jejich výměně .. při chladném startu se z výfuku vyvalí šedý nebo bílý dým (oblak kouře), motor se slangově řečeno zakucká, během asi 3 vteřin se dostane do otáček, které se ustálí a pak je vše ok. Takže další možnost jsou asi vstřiky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 ked ti to saje smrad do auta moze byt prasknuty ten pruzny dratenny spoj medzi zvodmi a vyfukovym potrubim. mal som to iste, prehrdzaveny a odkedy som to vymenil tak pohodicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 toto resim 2 roky vstriky jsem nechal udelat takze vstriky a zhavice ok a stejne mi to za studena zakouri bile olej to nezere a vodu taky ne ,takze si myslim ze ve vstrikovacich to nehledej ja jen proinvestoval kacky a vysledek nikde,jeste jsem dal na filtr novy zpetny ventilek ,filtry novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Co chlapi, přišlo se na něco? trochu to vytáhnu z historie:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.