davidecek19 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 chci si druhy klicek nacist - neni nacteny, takze ted bych chtel znat jaky je rozdil - pin klicku(ten jsem nekam zahrabal-nemuzu ho najit) a cislem co mi ukaze VAG- kodovani - 02454 - to je ten pin? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nikde.Vag ti pin neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Dekuji - a co ot bude kostovat v servise - za vypsani pin + cekaci doba ( na pockani) Diky Cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Snad jen dobré slovo.Já to neplatím,tak nevím.Jinak Immo umím vyčíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 a muzu se zeptat pres jaky zpusob? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 VAG PROG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Dobry den. Ztratil jsem ke klickum stitek s kodem k immo. Ve Skode to chteji napichnout - a zato - 900kč. Login k pristrojovce znam. Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 a jakej Login k přístrojovce znáš? kód imma se píše do loginu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Login k pristrojovce. Ale pokud chci pridat dalsi klicek, tak musim znat Immo. nechal jsem si vyjet na papir kodovani jednotky immo. 02152 - to je pin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Login = kód který otevře určité kanály v přispůsobení přístrojové desky immobilizér pokud vím tak nemá kódování - to co jsi sem napsal je asi tvůj PIN - radši ho smázni - k nastartování tvýho auta teď není potřeba klíč s čipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 jo v poho - ja cislo napsal uplne jine - pro pripad. Jeste se te zeptam - kodovani - co je to? je to nejaka 5 mistna cifra - k cemu je to dobre? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 kódování u palubních přístrojů říká budíkům: Jakou mají výbavu (kontrolu-otevřených dveří, brzd. obložení, vody v ostřikovačích, besp. pásů pro jakou zemí je určen (evropa, USA, japon. ....) servisní intervali (pevný 15tis, prodloužený ohraničený, žádný) motorizaci (TDi, 1,4, atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Diky. Jen se jeste zeptam, jde pres VAG vycist pin -Login? A pokud ne, muze mi nekdo poradit s jakym kabelem ci softwarem? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Kolik si kdo uctuje jak to vycist. Nebo je nekde seznam kdyz dodam cislo pristrojovky, ze by me zdelil pin? Ve Skode velike prachy chtej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Nejdou na techto strankach spatne hodiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ve škodě nemůžou chtít veliké prachy.Je to otázka cca 10 minut.mi to donedávna ve škodě dělali grátis a na počkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Hm ja tam psal email a tady je to co prislo od nich Dobrý den pane ........ diagnostika je nutná ke zjištění PINu. Takže platí cena cca 900,- Kč. Je třeba se dostavit osobně s technickým průkazem a průkazem totožnosti. Poté nám bude do druhého dne zaslána ze Škody Auto informace, podle které budeme moci zjistit PIN. Pak je možné PIN zjistit ten den, kdy nám Škoda Auto odpoví. Děkuji a přeji hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.