Publikováno Srpen 4, 200619 r chci si druhy klicek nacist - neni nacteny, takze ted bych chtel znat jaky je rozdil - pin klicku(ten jsem nekam zahrabal-nemuzu ho najit) a cislem co mi ukaze VAG- kodovani - 02454 - to je ten pin? dekuji
Srpen 4, 200619 r Autor Dekuji - a co ot bude kostovat v servise - za vypsani pin + cekaci doba ( na pockani) Diky Cosby
Srpen 7, 200619 r Dobry den. Ztratil jsem ke klickum stitek s kodem k immo. Ve Skode to chteji napichnout - a zato - 900kč. Login k pristrojovce znam. Poradi nekdo?
Srpen 8, 200619 r Login k pristrojovce. Ale pokud chci pridat dalsi klicek, tak musim znat Immo. nechal jsem si vyjet na papir kodovani jednotky immo. 02152 - to je pin?
Srpen 8, 200619 r Login = kód který otevře určité kanály v přispůsobení přístrojové desky immobilizér pokud vím tak nemá kódování - to co jsi sem napsal je asi tvůj PIN - radši ho smázni - k nastartování tvýho auta teď není potřeba klíč s čipem
Srpen 8, 200619 r jo v poho - ja cislo napsal uplne jine - pro pripad. Jeste se te zeptam - kodovani - co je to? je to nejaka 5 mistna cifra - k cemu je to dobre? Diky
Srpen 8, 200619 r kódování u palubních přístrojů říká budíkům: Jakou mají výbavu (kontrolu-otevřených dveří, brzd. obložení, vody v ostřikovačích, besp. pásů pro jakou zemí je určen (evropa, USA, japon. ....) servisní intervali (pevný 15tis, prodloužený ohraničený, žádný) motorizaci (TDi, 1,4, atd.)
Srpen 8, 200619 r Diky. Jen se jeste zeptam, jde pres VAG vycist pin -Login? A pokud ne, muze mi nekdo poradit s jakym kabelem ci softwarem? Dekuji
Srpen 8, 200619 r Kolik si kdo uctuje jak to vycist. Nebo je nekde seznam kdyz dodam cislo pristrojovky, ze by me zdelil pin? Ve Skode velike prachy chtej
Srpen 8, 200619 r ve škodě nemůžou chtít veliké prachy.Je to otázka cca 10 minut.mi to donedávna ve škodě dělali grátis a na počkání
Srpen 8, 200619 r Hm ja tam psal email a tady je to co prislo od nich Dobrý den pane ........ diagnostika je nutná ke zjištění PINu. Takže platí cena cca 900,- Kč. Je třeba se dostavit osobně s technickým průkazem a průkazem totožnosti. Poté nám bude do druhého dne zaslána ze Škody Auto informace, podle které budeme moci zjistit PIN. Pak je možné PIN zjistit ten den, kdy nám Škoda Auto odpoví. Děkuji a přeji hezký den
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.