Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosim o radu pri jizde se mi rosvitila kontrolka žhaveni a normalne se vypnul motr. Při dalsim nastartovanim se už kontrolka žhaveni nerosvitila a auto nešlo 5minut nastartovat. Po 5minutach opět nastartovalo a jelo normalně 20km (10minut) pak to udelalo znovu nevite nekdo co stim

Vloženo

Věř Wojnarovi! Tu hlavu mu vyměň až opravdu odejde joo,teď mu proletuj 109ku nebo přehoď za inovovanou a řekni si o 200 za to že si věděl :kol-33:

Vloženo

vymenil jsem rele 109 a vypada ze je to dobry zatim drzi jeste se chci zeptat jak velka je sance ze je pridrena ta hlava vstrikovaciho cerpadla a jestli ja tak za jak dlouho odejde

Vloženo

Šance je stejná jako trefit všech šest ve sportce,na to kolik jezdí rotaček po republice a okolí tak jsem měníl čerpadlo jednou a to jen z důvodu špatný elektroniky a jednou vydřený,zřejmě kwalitní naftou,jinak to jsou držáky,alespoň víš na koho s obrátit až ti odejde opravdu :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...