Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Fabia ll "china" - nejedna se o padělek ale o to co jde, ale ne u nas

Doporučené odpovědi

• Autor

Jsou to potvory, ale při tom množstvi aut co tam u nich jezdi a těch padělku aut by asi kombik neuspěl :) , ale pokud to pude dotahnu dvě sady přednich černych :D ale bude je třeba trošku dotmavit ,tak jak to ma piškot . jen jsem zvědavy jakou maj homolagaci :D

Maj to u mě spočítané šikmoočka :D:D

Ty druhé přední světla pro mě???? :p:lol::'>:p:lol::p:lol:

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

• Autor

A ja k jinak :) ostravske komando by mohlo nějak ladit :D

Dobře ty!!! ;)

S tím ostravským komandem mě něco napadlo .....

• Autor

Hlapi, sice zastancem chromu nejsem ,ale lištičku maji po cele delce zadnich dveři . my jen nad spz

post-63075-0-91805300-1329550194.jpg

Osobne bych to s tim chromem zas neprehanel... ;)

Taky nejsem velkým zastáncem chromu :mellow:

• Autor

Ale chrom usmev na volantu se mi naaaaaramně libi :D vkusne nenasilne, podle me se jim povedl .

• Autor

a to mě tak celkem zaujalo , celkem vkusny koberecek v kompletu :D pro ty prasata co nekdy vozim v zadu by to bylo perfektni :D jen barevnost by mi mocnesedla

post-63075-0-92759500-1329553714_thumb.j

To ti nevypadá zle ten kobereček ;)

Můžeš to přibrat k těm světlům :p

Upraveno od Tom077

• Autor

Pišu si kusy 2 :D jsem zvedavej jestli maji iv jine barevnosti,me by sedlo neco v svetle modre dle interieru :)

No já černý nejlépe,nebo šedý,pak modrý ... ;)

Jozzi china import :lol::'>:lol::lol::'>

• Autor

Tak tak :) mam to zapsane, ale nejvic se tesim na mobily, kua tech bude plnej kufr :D

:) ta lištička neni špatná ale fabka moc chromu nemá tak bych jí nevolil... Jinak zadní diodový světla na supa jsem viděl u verze Laurin a Klement a byla to serie je to možný???
  • Autor

Jeje, je to mozny, v cine jsou v seri led svetla na supa ll i oktu ll . Fabka sice ledky nedostala, jsou tam mam dojem 4 zarovkove moduly ale jsou dve zpatecky a to by se mi siklo, v noci kdyz couvu tak kulovy vidim :)

To vim ze tam jsou v serii, ale ze ted rozjeli vyrobu superbu LaK a ma zadni diodovy svetla. Tak jestli to bylo jen pocitacove nebo opravdu, pac se rikalo ze diody na supa prijdou az pri faceliftu:-) ty svetla na fabku jsou opravdu hezky a originalni:-)

• Autor

To se musime doinformovat u povolanych. Mave kde jsi kdyz Te clovek potrebuje :D

Tady :)

Je to tak, Superb L&K (pouze limuzina) ma v serii LED zadni svetla, jsou to ta sama jako ma Sup v Cine.

Proto je ma taky jen limuzina, combi se v Cine nevyrabi, tudiz ani LED svetla pro combi neexistuji.

• Autor

Dekuji za vysvetleni,ja vedel ze s Tebou se da v takovych vecech pocitat :)

Ono vlastne procitajic cinske stranky skodovky se da vsimnou ze zadne kombi v nabidce nemaji :)

:) :) jojo díky za vysvětlení... číňani na kombíky moc nejsou, maj velký rodiny tak radši koupí MPV ;) zajímalo by mě jak by vypadaly diodový světla na kombíku superbu ;)

taky mě ti číňani naštvali,že nemají kombíky .... brousil jsem si zuby na ten zadní nárazník s odrazkama ....

• Autor

Gilmore,ale dyt to je des :lol::'>

Gilmore: toto mě právě moc nebere :huh:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.