Tom077 Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Jak už jsem psal ... to mě ti číňanci na*rali,že nemají kombíny Ten difuzor to už je jiná káva,ale ty v nárazníku jsou holt parádní ... aletak nebudu to hrotit Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) . Editováno: 29. Květen 2014, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Diky , no nevypada to spatne ani s seriovym naraznikem ,akorat jsem zvedavy jak vyresil odrazky. Ja tusil ze tam bude skovq poznavacka v MB byli vzdycky o krok napred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Kluci vím, že to sem moc nepatří, ale nevíte jestli neni v plánu výroba tá přední masky ve stylu včelích pláství i na F2 facelift?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 V tuto chvili jeste ne, ale z doslehu vim ze uz maji formu a testujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Tady je asi ta cervena sportline, o ktere jste se bavili. Foceno v listopadu v MB. No prosim, aspon je videt, ze nekecam. A ano, je to ona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Maveriku , ja bych nikdy neřekl že kecaš, už jsem si všiml že co se tyče škodovek tak toho viš opravdu hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Maverick ... to je Škoda Guru Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Panove, zase jsem se v tom štoural , co myslite , co je na tom jinak než u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Hele Comety ... u nás 16" a číňani 15" je tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 u nás 195/55 R15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 u nas 205/45 R16 cinani maji 185/60 R15 Kua ja je chcu na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Jozzi to je dost dobrý nápad ... takže ten seznam se rozšiřuje .... to je hnus .... furt něco Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Pišu si comety kusu 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Jozzi .... já se z tebe po**** :'> :: ale jo chci je!!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 hele ber to tak ,je to čina to bude určo levne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Na zimu dobrý Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 no pravě 15" akorat jen kolik bude stat dovoz to pozjistuju zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 OKI však to pak proberem Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Jsem zvědav na cenu ..... tak informuj!!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 To ja taky zitra kamarad jim namaluje par obrazku tak budu vědět vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Ok však pisni do SZ ..... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 (editace) Panove,založil jsem toto tema,jelikož jsem uvažoval o dovozu některych věci z činy, samozdřejmě nic neni uzavřene,pořad se jedna,ale je to na velke kafe a dlooooouhe cigaro Jinak prozatim foto pro ty co ještě se s tim nesetkali (mezi nami,ja normalně slintam ) Vypadá jak model Monte Carlo http://magazin.vybersiauto.cz/novy-akcni-model-skoda-fabia-monte-carlo.html Editováno: 25. Březen 2012, autor: Petryeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Monte to neni tam je velky rozdil , uz jen ve vzhledu . To cervene to je jinrui neco jako nase ambientka skombinovana se sportlinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Ten odkaz vede na MC, jen je ten odkaz jaksi vic nez rok starej... EDIT: Sorry, spatne jsem pochopil prispevek vyse... Takze beru zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.