_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 ..Přemýšlím nad tímto vylepšením, jenže je tady problém: nemám vzadu ani repráky (to však plánuji), ale ani el.okna - předpokládám, že je tato kabeláž nutná, aby kličky svítily - nebo se pletu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Vim ze se to pripojuje na osvetleni stahovani oken,tak to mam aspon ja,vpredu i vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 chjo Dávat to jen dopředu nemá smysl a tahat dozadu dráty kvůli kličkám také nemá smysl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 jo vim ze kdyz nekdo ma zadni klicky misto elek.oken tak je daval jen do predu a nebo si dotahal draty do zadu coz je slozitejsi,to sma s osvetlenim nohou mam ve predu i vzadu ale tam se museli tahat draty bo to slo primo do centralni elektroniky kde si na maxidotu nastavujes svitivost v % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 on je problém, že mám služebáka... chci si sice v rámci možností přizpůsobit co nejvíce, nicméně poněvadž jsem dostal auto po jednom kolegovi, který odcházel, které mělo najeto 90 tisíc (teď už 97), nechci zase přehánět, neb ji budu mít odhadem max. 2 roky a poté dostanu nové, které mi vydrží už déle (4-5 let) - to už snad vyjde na novou generaci.. Na druhou stranu když už budu tahat kable pro repráky, kablík navíc mně nezabije - otázkou je, kam bych jej připojil, neb el. okna dozadu dodělávat neplánuji (já bych to nevyužil a přestavba je dost drahá).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Jasne,nejsem elektrikar tak ti neporadim ale asi bych tahal kablik s prednich dveri s osvetleni stahovani oken Zeptej se Vasi nebo Rolbare,urcite ti poradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) kor když je to služebák tak bych to neřešil moc práce a času tak bys to musel natáhnout z vypínače světel nebo z předních dveří . Editováno: 12. Únor 2012, autor: Spajky007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 kor když je to služebák tak bych to neřešil moc práce a času tak bys to musel natáhnout z vypínače světel nebo z předních dveří . Presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) taky mně napadlo táhnout to z osvětlení předních dveří tak, jak píše princess.. uvidíme, repro si chci dozadu dodělat tak či tak, v předních dveřích je zase budu měnit a budu dveře tlumit - tapecy budou dole, neměl by být problém kablíky natáhnout Editováno: 12. Únor 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 a zakolik seženeš ty kliky ? taky nebudou moc levný chtěl jsem to předělat taky ale jsem línej repráky a el. stahování mam ale jsem strašně línej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 do 2 tisíc bych je sehnal (všechny 4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 tak to je celkem slušná cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 právě.. možná do toho půjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 (editace) . Editováno: 14. Únor 2012, autor: konros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.