Publikováno Únor 20, 201213 r Ahoj. Koupil jsem za levno origo radio s cd Symphony, ale nehraje mi spolujezdcova strana. Pravý předek. Na starém radiu hraje. Můžu to propojit třebe se zadní stranou a dát to dohromady. Nebude to dělat nějaký bordel v hudbě nebo přehřívání nebo tak podobně?
Únor 20, 201213 r Tohle bych nedělal. Zatížíš tak pravý zadní výstup dvojnásobnou zátěží než budou zatížené jednotlivé levé větve a to nebude dělat dobrotu.
Únor 21, 201213 r Autor Tak co s tím? Je to opravitelné? Nebo vypnout jeden zadek, stejně tam sedí malá.
Únor 21, 201213 r Buď zkusit opravit, třeba to bude banalita nebo taky výměna koncáku. Anebo přehoď na konektorech zadek s předkem, na rádiu vypni tak nepoužívaný předek a zadek teď už bude předek. Tvl., tak tohle je dobrý zmatek
Únor 21, 201213 r Autor Tak dík. Přehodím je mezi sebou. Předek bude zadek. Zadek předek a na radiu dojde k záměně předek zadek za zadek předek taky. To bude žůžo :D
Únor 26, 201213 r No ono by to asi s tím přetěžováním nebylo tak žhavé...Ty papíráky v Octávce nejsou takoví žrouti V mládí jsem měl ve Fáčku připojené k předním reprákům 10 kilové 3 pásmové reprobedny v kufru a rádio drželo... Já bych ty přední spojil se zadníma.Akorát přijdeš o korigování na pravé straně-předek VS zadek...
Únor 26, 201213 r Já neměl na mysli to, že jeden výstup přetíží, ale zatíží je nesymetricky. A pokud už to má tak po*rané, pak pouze přehodit zadek s předkem je nejjednodušší a nejrychleší řešení.
Únor 26, 201213 r Ach so.... Já osobně bych měl snahu,když už ty repráky v autě mám ,tak ať hrajou všechny Takže bych to udělal stejně i na druhé straně a hrálo by mi všechno Ale Ave já asi není hudební fajnšmekr a tam je to asi jedno....
Únor 26, 201213 r Jako nouzovka dobré, řekl bych nejlepší. Spojením by znemožnil ztišit zadní repráky oproti předním, když by potřeboval. Věř mi, mám rodinu, často jezdíme ve čtyřech a jsou situace co pasažéři v zadu si přejí abych ztlumil zadní repro. Hudební fajnšmekr: 1. Malý: by si nechal opravit koncový stupeň 2. Velký: by si vyměnil rádio úplně
Únor 26, 201213 r Autor Chci to jen prozatím. Zadní bedny mám v garáži nové a přední pořeším taky. Spíš mám problém s radiem, protože jsem uchyl na věci které se do auta hodí pohledově a které tam jakoby patří origo. Vím, že to radio není žádná sláva, ale mi se ty kupované jinoznačkové prostě nelíbí. Volal jsem na inzerát na to větší co je i místo kastlíku, ale někdo mi ho vyfouk před nosem. I z dvojky bych tam dal, ale nevím jestli tam jde dopasovat jen z min. upravami a jestli vůbec.
Únor 26, 201213 r Tak tomu rozumím Symphony fakt není žádný výkřik techniky, ale 1. padne tam jako prdel na hrnec 2. funkce má přímo geniální. A hlavně nevypadá jako pouťová atrakce. Ale co mně zaráží, je furt dost vysoká cena třeba na Aukru. Člověk by si řekl, že do tisícovky by ho mohl pořídit a ono chyba lávky Jinak "dvojkové" 2DIN rádio do OI už tu někdo dával. Jsou tu i fotky, ale absolutně netuším kde je hledat Bylo třeba upravit ten rámeček kolem. Je jen na Tobě jak se s tím popereš. Upraveno Únor 26, 201213 r od Wojnar
Únor 26, 201213 r Autor Něco takového podobného. Nemusí být navi, ani zrovna toto, ale je to origo a to se mi líbí. A je pravda, že na naprosto skvostném zvuku nelpím. Chci něco místo i toho kastlíku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.