Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. Koupil jsem za levno origo radio s cd Symphony, ale nehraje mi spolujezdcova strana. Pravý předek. Na starém radiu hraje. Můžu to propojit třebe se zadní stranou a dát to dohromady. Nebude to dělat nějaký bordel v hudbě nebo přehřívání nebo tak podobně?

Tohle bych nedělal. Zatížíš tak pravý zadní výstup dvojnásobnou zátěží než budou zatížené jednotlivé levé větve a to nebude dělat dobrotu.

• Autor

Tak co s tím? Je to opravitelné? Nebo vypnout jeden zadek, stejně tam sedí malá.

Buď zkusit opravit, třeba to bude banalita nebo taky výměna koncáku.

Anebo přehoď na konektorech zadek s předkem, na rádiu vypni tak nepoužívaný předek a zadek teď už bude předek.

Tvl., tak tohle je dobrý zmatek :D

• Autor

Tak dík. Přehodím je mezi sebou. Předek bude zadek. Zadek předek a na radiu dojde k záměně předek zadek za zadek předek taky. To bude žůžo :kol-47::D :D

No ono by to asi s tím přetěžováním nebylo tak žhavé...Ty papíráky v Octávce nejsou takoví žrouti :kol-28:

V mládí jsem měl ve Fáčku připojené k předním reprákům 10 kilové 3 pásmové reprobedny v kufru a rádio drželo... :kol-28:

Já bych ty přední spojil se zadníma.Akorát přijdeš o korigování na pravé straně-předek VS zadek...

Já neměl na mysli to, že jeden výstup přetíží, ale zatíží je nesymetricky.

A pokud už to má tak po*rané, pak pouze přehodit zadek s předkem je nejjednodušší a nejrychleší řešení.

Ach so....

Já osobně bych měl snahu,když už ty repráky v autě mám ,tak ať hrajou všechny :kol-32:

Takže bych to udělal stejně i na druhé straně a hrálo by mi všechno :kol-28:

Ale Ave já asi není hudební fajnšmekr a tam je to asi jedno....

Jako nouzovka dobré, řekl bych nejlepší.

Spojením by znemožnil ztišit zadní repráky oproti předním, když by potřeboval. Věř mi, mám rodinu, často jezdíme ve čtyřech a jsou situace co pasažéři v zadu si přejí abych ztlumil zadní repro.

Hudební fajnšmekr:

1. Malý: by si nechal opravit koncový stupeň

2. Velký: by si vyměnil rádio úplně

• Autor

Chci to jen prozatím. Zadní bedny mám v garáži nové a přední pořeším taky. Spíš mám problém s radiem, protože jsem uchyl na věci které se do auta hodí pohledově a které tam jakoby patří origo. Vím, že to radio není žádná sláva, ale mi se ty kupované jinoznačkové prostě nelíbí. Volal jsem na inzerát na to větší co je i místo kastlíku, ale někdo mi ho vyfouk před nosem. I z dvojky bych tam dal, ale nevím jestli tam jde dopasovat jen z min. upravami a jestli vůbec.

Tak tomu rozumím :)

Symphony fakt není žádný výkřik techniky, ale

1. padne tam jako prdel na hrnec

2. funkce má přímo geniální.

A hlavně nevypadá jako pouťová atrakce.

Ale co mně zaráží, je furt dost vysoká cena třeba na Aukru. Člověk by si řekl, že do tisícovky by ho mohl pořídit a ono chyba lávky :(

Jinak "dvojkové" 2DIN rádio do OI už tu někdo dával. Jsou tu i fotky, ale absolutně netuším kde je hledat :(

Bylo třeba upravit ten rámeček kolem. Je jen na Tobě jak se s tím popereš.

Upraveno od Wojnar

• Autor

Něco takového podobného. Nemusí být navi, ani zrovna toto, ale je to origo a to se mi líbí. A je pravda, že na naprosto skvostném zvuku nelpím. Chci něco místo i toho kastlíku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.