Přejít na obsah

Symphony nejde jeden výstup

Doporučené příspěvky

Ahoj. Koupil jsem za levno origo radio s cd Symphony, ale nehraje mi spolujezdcova strana. Pravý předek. Na starém radiu hraje. Můžu to propojit třebe se zadní stranou a dát to dohromady. Nebude to dělat nějaký bordel v hudbě nebo přehřívání nebo tak podobně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono by to asi s tím přetěžováním nebylo tak žhavé...Ty papíráky v Octávce nejsou takoví žrouti :kol-28:

V mládí jsem měl ve Fáčku připojené k předním reprákům 10 kilové 3 pásmové reprobedny v kufru a rádio drželo... :kol-28:

Já bych ty přední spojil se zadníma.Akorát přijdeš o korigování na pravé straně-předek VS zadek...

Odkaz ke komentáři

Jako nouzovka dobré, řekl bych nejlepší.

Spojením by znemožnil ztišit zadní repráky oproti předním, když by potřeboval. Věř mi, mám rodinu, často jezdíme ve čtyřech a jsou situace co pasažéři v zadu si přejí abych ztlumil zadní repro.

Hudební fajnšmekr:

1. Malý: by si nechal opravit koncový stupeň

2. Velký: by si vyměnil rádio úplně

Odkaz ke komentáři

Chci to jen prozatím. Zadní bedny mám v garáži nové a přední pořeším taky. Spíš mám problém s radiem, protože jsem uchyl na věci které se do auta hodí pohledově a které tam jakoby patří origo. Vím, že to radio není žádná sláva, ale mi se ty kupované jinoznačkové prostě nelíbí. Volal jsem na inzerát na to větší co je i místo kastlíku, ale někdo mi ho vyfouk před nosem. I z dvojky bych tam dal, ale nevím jestli tam jde dopasovat jen z min. upravami a jestli vůbec.

Odkaz ke komentáři

Tak tomu rozumím :)

Symphony fakt není žádný výkřik techniky, ale

1. padne tam jako prdel na hrnec

2. funkce má přímo geniální.

A hlavně nevypadá jako pouťová atrakce.

Ale co mně zaráží, je furt dost vysoká cena třeba na Aukru. Člověk by si řekl, že do tisícovky by ho mohl pořídit a ono chyba lávky :(

Jinak "dvojkové" 2DIN rádio do OI už tu někdo dával. Jsou tu i fotky, ale absolutně netuším kde je hledat :(

Bylo třeba upravit ten rámeček kolem. Je jen na Tobě jak se s tím popereš.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...