bembas Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Po výmněně tlumičů a čepů se po zatočení do leva,za jízdy, ozívá tupý zvuk motoru.Když jedu rovně nebo doprava tak to má zvuk normální.V servisu na to řekli,jo pane,ono to má najeto 200 000 km co by jste chtěl,a ať si dám rádio výc nahlas.Ten zvuk se ozívá s pod kastliku.Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
servisak Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 co geometrie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Geometrie je udělaná.Ještě mi radili,ať vymněním silentbloky na motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Geometrie je udělaná.Ještě mi radili,ať vymněním silentbloky na motoru. Známýmu to dělalo taky, a nakonec zjistil že má v háji převodku řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Na kolik výjde oprava,nebo výměna za novou?Ať vím na co se mám připravit.A jak to vyskoušet,jestli je to opravdu ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 jakej máš r. výroby a co to je za obsah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Vyzkoušíš to nejjednodušeji tak,že na místě budeš točit volantem doleva a zpět a pokud bude slyšet vrzání nebo zvuk co tam nepatří tak je to na 90% ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 r.v.98,kombi,1.9 TDI,66 kw,vrzání je slyšet,ale jsou to gumy na stabilizátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) r.v.98,kombi,1.9 TDI,66 kw,vrzání je slyšet,ale jsou to gumy na stabilizátoru jj, tak to fakt netušim, to převodka asi nebude.Tomu známýmu to tam dřelo jak blázen....zkus ty silentbloky;) eště mě napadá - sou ty čepy nové? a neprojel si nějakou velkou dírou? Editováno: 27. Srpen 2006, autor: The Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 A co servo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 28. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 servo v pohodě,ale mám se podívat na ložiska v kolech,tak na to budu muset mrknout,zdají se mi totiž v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 servo v pohodě,ale mám se podívat na ložiska v kolech,tak na to budu muset mrknout,zdají se mi totiž v pořádku nic ve zlym - mam najeto 100 tacu a myslel sem si že ložiska jsou OK,ale po prohlídce u bratránka v aut. servisu Škoda zjistil že sou v háji no taky sem tomu nevěřil po 100.000 ale bylo to tak!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 28. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já mám najeto 205 000 km,takže by to chtělo asi vyměnit,nevím,jestli bývalí majitel vůbec někdy ložiska mněnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já mám najeto 205 000 km,takže by to chtělo asi vyměnit,nevím,jestli bývalí majitel vůbec někdy ložiska mněnil tak to by už teda bylo na čase - záleží na rychlosti a způsobu jízdy jakym s tim autem jezdil původní majitel a jak jezdíš ty...? pokud máš rád rychlou jízdu tak to ložisko vyměň co nejdřív!!! jinak se ti zadře, kousne se ti kolo a je hotovo!!! (nechtěl bych v takovym autě sedět třeba při rychlosti 100km/h pokud je to opravdu to ložisko, tak neotálej z výměnou! to nejni žádná sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Ložiska vymění na 100%,ale to hučení není od nich,je to takový tupý zvuk a dělá to i při pomalé jízdě bez plynu,už si to poslechlo více lidí,co dělají do aut,a každý na to hledí jak trubka,asi by to chtělo někoho,kdo zná okty,do autorizáku se mi moc jet nechce,ve Zlíně jsou tam totiž trotli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Ložiska vymění na 100%,ale to hučení není od nich,je to takový tupý zvuk a dělá to i při pomalé jízdě bez plynu,už si to poslechlo více lidí,co dělají do aut,a každý na to hledí jak trubka,asi by to chtělo někoho,kdo zná okty,do autorizáku se mi moc jet nechce,ve Zlíně jsou tam totiž trotli Tak to už fakt nevim!!!Zkus někoho z místních mechniků - cosby, mahonny atd.....zkus se poptat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Ložiska vymění na 100%,ale to hučení není od nich,je to takový tupý zvuk a dělá to i při pomalé jízdě bez plynu,už si to poslechlo více lidí,co dělají do aut,a každý na to hledí jak trubka,asi by to chtělo někoho,kdo zná okty,do autorizáku se mi moc jet nechce,ve Zlíně jsou tam totiž trotli Nedře ti tam brzdovej kotouč o brzdový desky?(asi blbost), nebo kolo o něco - plast, plech atd... nebo jedině mě napadá jestli ti nedře ten železnej kryt kotouče o nějakou část - zkus to prohlídnout pořádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 eště... je tam ten tlumič danej správně se všim všudy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 dřít tam nic nedře,jde o zvuk motoru,při točení do leva je hlubší a hlasitější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 dřít tam nic nedře,jde o zvuk motoru,při točení do leva je hlubší a hlasitější no nevim no přes internet! to by chtělo to slyšet a podívat se na to...... mě jen zaráží po výměně tlumičů a hlubší zvuk motoru! kdo ti to měnil? autor. Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Dělal mi to kamarád co do toho dělá nějaký pátek,jenže momentálně dělá u otce ve firmě,jezdí autobusem,takže je pořad v trapu a nemá čas se na to mrknout.Jinak jezdí závody,a servis si zajišťuje sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Zlín je pro mě trochu z ruky - to bohužel nepřijedu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.