Srpen 14, 200619 r Autor Takze po dlouhem badani se mi zalibil PIONEERDEH2820 - rozumne vykony za slusne penizky, ale ma jednu nevyhodu a to - ze nema MUTE na telefon... Druhym do vyberu se nakonec protlacil KENWOOD KDC-W4034... ten ma asi vse, ale pripada mi ... nevim jak to rict... Nize uvadim hratky s photoshopem... ktere byste volili vy??? Kenwooda mam moznost sehnat za vice nez rozumne penize....
Srpen 14, 200619 r Autor a tady je ten kenwood.... jen pro stouraly, je to typ W434 - hooodne podobny ba skoro stejny s tim vybranym....
Srpen 15, 200619 r Autor MichalF: Diky byl jsem se na nej podivat live a vypada mnohem lepe nez na obrazku...
Srpen 15, 200619 r MichalF: Diky byl jsem se na nej podivat live a vypada mnohem lepe nez na obrazku... Jojo ja ho live take videl a me se celkem libi !!!
Srpen 28, 200619 r Autor Takze nastal den s velkym "D" a nasel jsem radio, ktere mne oslovilo hned na prvni pohled a neodoloal jsem... Je to Panasonic CQ-C5303... viz obrazek... hraje super...
Srpen 28, 200619 r U Panasonic mi nesedí i obsluha a přístup k funkcím no ale každému co jeho jest...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.