Crake Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Takze po dlouhem badani se mi zalibil PIONEERDEH2820 - rozumne vykony za slusne penizky, ale ma jednu nevyhodu a to - ze nema MUTE na telefon... Druhym do vyberu se nakonec protlacil KENWOOD KDC-W4034... ten ma asi vse, ale pripada mi ... nevim jak to rict... Nize uvadim hratky s photoshopem... ktere byste volili vy??? Kenwooda mam moznost sehnat za vice nez rozumne penize.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 a tady je ten kenwood.... jen pro stouraly, je to typ W434 - hooodne podobny ba skoro stejny s tim vybranym.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Řeším v současné době stejný problém a mému srdci je nejblíže Pioneer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ciste subjektivne - moje volba by byl Kenwood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Z techto dvou Kenwood ! Jinak ale preju dobrou volbu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 MichalF: Diky byl jsem se na nej podivat live a vypada mnohem lepe nez na obrazku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 KENWOOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 MichalF: Diky byl jsem se na nej podivat live a vypada mnohem lepe nez na obrazku... Jojo ja ho live take videl a me se celkem libi !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 kewood, vypada lip a ovladani volume koleckem je mnohem pohodlnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Takze nastal den s velkym "D" a nasel jsem radio, ktere mne oslovilo hned na prvni pohled a neodoloal jsem... Je to Panasonic CQ-C5303... viz obrazek... hraje super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Supr ! Vypadá fakt švihácky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Pěkný pouťový display a podsvícení , čím víc blikátek tím víc adibas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 U Panasonic mi nesedí i obsluha a přístup k funkcím no ale každému co jeho jest... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Bohosu: Diky... Melo, Fancarhifi: diky za nazor cenim si ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.