Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj

mám problém s Octavií 1,6 55 Kw r.v. 97

při projetí velkou kaluží nebo při blbnutí na sněhu ( to trvá déle) Někam nejspíš zateče voda a auto po chvilce zhasne a nejde nastartovat.

Startér točí, všechna elektrika jde ale nenastartuje. po vyschnutí vše funguje tak jak má.

Zkoušel jsem vapkou stříkat do podběhu ale to motor v pohodě fungoval dál.

Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Díky za jakýkoli info.

Tomáš

Vloženo (editace)

Díky za radu, měl jsem to u automechanika, ten rozdělal kabelovej zvazek, stříkal na to rozprašovačem po celím motoru a nic.

Myslíš že jako laik jí najdu a zvládnu vyměnit?

Díky

Editováno: , autor: Wojnar
Sice ještě nennosím brýle, ale tohle bylo fakt mrňavé :)
Vloženo

Určitě,když otevřeš motor je přišroubovaná přímo proti tobě na dělící přepážce mezi motorem a kabinou, jde k ní vysokonapěťový kabel od rozdělovače,drží na dvou šroubkách a je připojena konektorem, kdysi jsem sem dával foto - totálně zoxidovaných vnitřních kontaktů. Honza Ororo

• o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj

Má se svojí Octavii stejný problém při projetí velké kaluže mi problikne baterka a motor zhasne a pak nejde nastartovat a když se mi to povede a přidám lehce plyn vzápětí to samé, koukal jsem na svojí skřínku jak píšete a je dost popraskána proto jsem s kamarádem učinil zkoušku při nastartovaném motoru jsme stříkli vodu do prasklin a při přidání plynu se motor začal ,,dusit´´ a chcípnul už jsem objednal novou tak snad to bude tímhle už z toho začínám být zoufalí vždy při mokru se obávám abych nikde nezůstal vyset, nevíte čím by to mohlo ještě být kdyby tato varianta nevyšla děkuji moc za aspoň nějakou radu

• o 9 let později...
Vloženo

Zdravím mám stejný problém auto při priojetí kaluží okamžitě zhasne a trvá třeba 1hodinu nebo 2 než zas auto chytne pak běží na místě třeba 2 hodiny ale chci odjet třeba 1km a po dalších třeba 300m motor zhasne. A při turovani na místě se ozývají zvuky od výfuků a z konce výfuků při se šlápnutí plyn. Pedálu litá olej a zda se mi že je tam i trocha vody nevěděl by někdo co stím jinak ve vodě olej není a ve víčku na olej se zdá taky že voda není. Už vážně nevím co to mu je ji AK je to škoda Octavia 1 1,6 55 kW. Rok výroby 98

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...