chio11 Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 skoda octavia 1.9tdi.potreboval by som radu ci sa s tym uz niekto stretol.po vypnuti motora sa mi ale po dvoch sekundach ozve take divne jemne buchnutie akoby vypustenia tlaku.robi mi to po kazdom vypnuti aj ked necham auto dlhsie na volnobehu.nema niekto s tym skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Je možné, že to dělá klapka přívodu vzduchu do sání nebo můžeš mít špatný nějaký silenblok...Dělá to i při startu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chio11 Vloženo 23. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 nie nie pri starte nie.iba pri vypnuti motora aj ked je podlhsej ci kratkej jazde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Podle me se vrátí schípací klapka v sacím potrubí do polohy otevřeno, což je správně. Chcípá motor klidně bez zaklepání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chio11 Vloženo 23. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 mira ano vypina sa uplne plynule ziadne komplikacie.takisto krasne staruje ziadne buchanie nic .len pri tom vypnuti urobi ale ziadna rana proste len taky jemny buch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Tak to je ta klapka, při startu nemá vliv, zavírá se pouze při vypnutí motoru. Buď rád, že ti zavírá, kdyby jsi to jemny buch neslyšel, tak místo toho i ucítíš jak se auto zaklepe. Já ji teď opravil tak vím o čem mluvím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chio11 Vloženo 23. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 dakujem Mira za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.