lisky Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Ahojte, vím že stěrače se tu řešily, ale tohle sem tu nenašel, tak zkusím jestli někdo neví a neporadí... Mám tento problém, když dám ciklovač stěrače jdou pořád, další polhoha jede jak má, další poloha páčky sou stěrače rychlejší... Tak ju, teď to vrátím na polohu 0 vypnuto a sterače jedou dál, kdyžn je chci vypnout, musím dát páčku dolu jako na jedno setření a jak se páčka vrátí, stěrače se zastaví ale fakt kdekoliv na skle, proto si myslím že celí problém je v nějakém tom snímači polohy stěračů... pochopil tady ten můj popis závady někdo? já nejsem moc řečník... no štve mě to ale, zrovna teď když pořád prší. rozebíral sem to, a mechanismus je už měněnej za novej, předchozí majitel se v tom už asi vrtal prosím zkuste mi někdo poradit.. díky, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 podivej se na tu krabicku na relleove desce, je to to nejvetsi. bude to chtit ocistit kontakty, pokud tam jeste nejaky mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Ahojte, vím že stěrače se tu řešily, ale tohle sem tu nenašel, tak zkusím jestli někdo neví a neporadí... Mám tento problém, když dám ciklovač stěrače jdou pořád, další polhoha jede jak má, další poloha páčky sou stěrače rychlejší... Tak ju, teď to vrátím na polohu 0 vypnuto a sterače jedou dál, kdyžn je chci vypnout, musím dát páčku dolu jako na jedno setření a jak se páčka vrátí, stěrače se zastaví ale fakt kdekoliv na skle, proto si myslím že celí problém je v nějakém tom snímači polohy stěračů... pochopil tady ten můj popis závady někdo? já nejsem moc řečník... no štve mě to ale, zrovna teď když pořád prší. rozebíral sem to, a mechanismus je už měněnej za novej, předchozí majitel se v tom už asi vrtal prosím zkuste mi někdo poradit.. díky, Honza Přímo v motorku stěračů je doběh : Kontakt, který jezdí po vačce Tam je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.