Stifko Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Zdravím vás tady všechny a chci vás poprosit o radu co se týče motoru 2.8 V6.Doteď jsem měl jen nafťáky,takže jsem neznalý v benzínu.Čeho bych si měl při koupi všímat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THe_KbK Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Zdravím, chystám se koupit si supa v 2.8 v manuálu bez čtyřkoly. Zajímaly by mě vaše zkušenosti, a rady při koupi. Popřípadě, jestli by jste si koupili 2.8 znovu. Díky za odpovědí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 zdar jo koupil bych si ho klidně znovu, kdyby na to přišlo. Jinak superb 1 je vždy bez 4x4 a zvažil bych automat. tot ode mě vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Pokud by se mě momentálně nedejbože s mojím něco stalo, tak bych si 2.8 v automatu určitě koupil znovu! Co zkontrolovat při koupi? Je toho hodně, podvozek jestli nemlátí, 5 dvěře u osvětlění spz jestli nereznou, jestli neni voda pod kobercem pod řidičem u komfortní jednotky, je to nemoc a hodně pak blbne elektrika, je toho víc, kolegové mě třeba doplní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.