Publikováno Únor 28, 201213 r ahoj mozno to tu uz bolo ale nenasiel som..., potrebujem vymenit lambdu pred kat. , no je tak zapecena ze neide vybrat, nemate nejake rady tipy ako na to, dakujem.
Únor 28, 201213 r Autor odkrucal som to klasickym klucom ale ako s tym otacam tak sa hybe cely motor a ani sa to nehne , mozem to riadne vysrubovat na silu alebo mi tam nieco praskne a bude po srande?... ... Upraveno Únor 28, 201213 r od Palino87
Únor 28, 201213 r nastriekaj to trebárs WDčkom,nechaj chvílu pôsobiť a skús to tou gólou...vidlicovým si môžeš akorát strhnúť hrany na tej sonde
Únor 29, 201213 r Já to nahřívám, ale i tak to jde někdy i se závitem. Potom to protáhnu závitníkem a namažu CU pastou
Únor 29, 201213 r Zkus mrknout tady, třeba Ti to pomůže (odkaz nekopíruj, jen napiš tečku interpunkční, ne slovem) skodaoctaviaTEČKAcz/clanek/vymena-lambda-sondy-pred-katalyzatorem Upraveno Únor 29, 201213 r od Under
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.