ZEDZED Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Ahoj, chtel bych vymenit hagusy za stribrny, a tak jsem se chtel zeptat jestli se kvuli tomu musi sundavat strop calouneni, nebo jestli se to da vymenit jen z venku ? dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampyrjan Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Ďelá se to jen z venku, nic se neodstrojuje, ve předu , uprostřed a na konci vyloupnout plastové zaslepky, vyšroubovat čtyři šrouby -hotovo, našroubovat nové , zaslepit novými zaslepkami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZEDZED Vloženo 29. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Ďelá se to jen z venku, nic se neodstrojuje, ve předu , uprostřed a na konci vyloupnout plastové zaslepky, vyšroubovat čtyři šrouby -hotovo, našroubovat nové , zaslepit novými zaslepkami... Parada , jak proste !!! Dekuju moooc jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Koupil jsem O2, kde byly hagusy uz ve standardu a nesly zrusit. Kdyz jsem nyni chtel po servisu, at je teda sundaji, tak mi rekli, ze to nejde, ze je to napevno a natrvalo. Moc se mi to nezda, tudiz se radeji ptam zde? To se to opravdu neda sundat a dostat do podoby auta bez hagusu. V zivote na strese nic vozit nebudu, tak to tam moc nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) Sundat to jistě lze, ale zůstanou ti tam díry. Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Kterými pak poteče do auta.... Takže to nejde (no jistě, jde to pak zavařit, ale.......) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swany Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Koupím ty hagusy za rozumnou cenu jestli už je máš dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.