Publikováno Únor 29, 201213 r Ahoj, chtel bych vymenit hagusy za stribrny, a tak jsem se chtel zeptat jestli se kvuli tomu musi sundavat strop calouneni, nebo jestli se to da vymenit jen z venku ? dik za rady
Únor 29, 201213 r Ďelá se to jen z venku, nic se neodstrojuje, ve předu , uprostřed a na konci vyloupnout plastové zaslepky, vyšroubovat čtyři šrouby -hotovo, našroubovat nové , zaslepit novými zaslepkami...
Únor 29, 201213 r Autor Ďelá se to jen z venku, nic se neodstrojuje, ve předu , uprostřed a na konci vyloupnout plastové zaslepky, vyšroubovat čtyři šrouby -hotovo, našroubovat nové , zaslepit novými zaslepkami... Parada , jak proste !!! Dekuju moooc jdu do toho.
Prosinec 16, 201212 r Koupil jsem O2, kde byly hagusy uz ve standardu a nesly zrusit. Kdyz jsem nyni chtel po servisu, at je teda sundaji, tak mi rekli, ze to nejde, ze je to napevno a natrvalo. Moc se mi to nezda, tudiz se radeji ptam zde? To se to opravdu neda sundat a dostat do podoby auta bez hagusu. V zivote na strese nic vozit nebudu, tak to tam moc nechci.
Prosinec 16, 201212 r Sundat to jistě lze, ale zůstanou ti tam díry. Upraveno Prosinec 16, 201212 r od Stanson
Prosinec 17, 201212 r Kterými pak poteče do auta.... Takže to nejde (no jistě, jde to pak zavařit, ale.......)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.