vasek.raiser Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Neví zde někdo co je pod znakem na 5 dveřích? Jde normálně odstranit? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 sou tam dvě džuzny!!bacha na to !!, oddělat to jde pěkně blbě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ja ho musel sundat nozem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek.raiser Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Tak to je na H.... chtel jsem sundat znak a nechat to čisté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 sundany znak http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=233926 a odstrnanene doury http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=236132 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek.raiser Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Škoda že tam dělaj doury zadělávata lakovat zatím nebudu ale je to bez znaku SUPER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Znaky a iné označenia sa dobre demontujú rybárskym vlascom. Proste sa to odreže. A pod zadným znakom sú 2 otvory. Jeden okrúhly a jeden trochu väčší. Sú to vodítka, aby znak nalepili rovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Znaky a iné označenia sa dobre demontujú rybárskym vlascom. Proste sa to odreže. A pod zadným znakom sú 2 otvory. Jeden okrúhly a jeden trochu väčší. Sú to vodítka, aby znak nalepili rovno. napis FABIA sel vlascem uplne v pohode, ale zadni znak vubec....dokonce i slabounkej dratek mi praskal..... tak jsem vzal nuz a urizl to a ze spodu jsem zatlacil na ty stredici cudliky a povolil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Jj musím souhlasit rybařským vlascem to jde dobře..i když ještě o fous lepší je na to "rybářská splítaná šňura" 2Bobik: Copak bude Clean Style ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSK Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ...rybarskym vlascom to ano, ale najskor nahriat fenom alebo teplovzdusnou pistolou....potom to ide uplne v pohode. Vraj aj zubna nit je dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Škoda že tam dělaj doury zadělávata lakovat zatím nebudu ale je to bez znaku SUPER No tak než jezdit s těma ďourama, tak si tam ten znak radši nechám. Ale každýmu se líbí něco jinýho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Škoda že tam dělaj doury zadělávata lakovat zatím nebudu ale je to bez znaku SUPER No tak než jezdit s těma ďourama, tak si tam ten znak radši nechám. Ale každýmu se líbí něco jinýho.... No tak myslím,že s ďourama asi nejezdi nikdo..viz bobík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 vsak na tom nic neni a dobrej lakyra to schova jako prd.... clean styl je super... a hlavně žádnej chróm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 To já viděl na jednom černým eresu v těch dírkách dvě černé zátky a mimochodem ve skle místo zadního stěrače taky. No a nevypadalo to zase tak hrozně. Takový "clean style" bez lakýrníka. Na černé se to docela ztratilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 To já viděl na jednom černým eresu v těch dírkách dvě černé zátky a mimochodem ve skle místo zadního stěrače taky. No a nevypadalo to zase tak hrozně. Takový "clean style" bez lakýrníka. Na černé se to docela ztratilo. tak to radeji znak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Jj stěrač poslal do kytek i Schlumpf..ale nepsal jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Bobik: Nutno vidět, docela se mi to líbilo. Lugo: Sklo z praktika. Teda aspoň kombajn je bez díry. Třeba to Davídek ještě nerozbil a projede někdy kolem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 heč....já stěrač nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ale veď s dierami po znaku jazdí veľa áut. Stačí, že im ho ukradli. Chróm na aute vyslovene neznášam. Aspoň na červenej (čo som mal doteraz) by to bolo škaredé a na žltej by to bolo ešte horšie. Prísť o zadný stierač? Nikdy! To bola jedna zo zásadných požiadaviek na nové auto, aby malo zadný stierač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 jj otec ma O1 bez sterace a bratr O1 se steracem a je to nebe a dudy.... jedine sterac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jj otec ma O1 bez sterace a bratr O1 se steracem a je to nebe a dudy....jedine sterac jo a nejlíp aero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ty jsou jen na predku, od dvorniho dodavatele Mr. P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ale třeba by se dalo i dozadu nebo zkusit z OII Combi, ten jsem sehnal klacovým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 otcova O1 nema zadni stírátko a bratr ma skoro nove autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Bobik: Aby ti schoval lakýrník ty dvě dírky, musel sundat pátý dveře a celý je přelakovat? Nebo je to nějaká finta a kolik tě to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.