Publikováno Srpen 7, 200619 r Neví zde někdo co je pod znakem na 5 dveřích? Jde normálně odstranit? Dík za info.
Srpen 7, 200619 r sundany znak http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=233926 a odstrnanene doury http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=236132
Srpen 7, 200619 r Autor Škoda že tam dělaj doury zadělávata lakovat zatím nebudu ale je to bez znaku SUPER
Srpen 7, 200619 r Znaky a iné označenia sa dobre demontujú rybárskym vlascom. Proste sa to odreže. A pod zadným znakom sú 2 otvory. Jeden okrúhly a jeden trochu väčší. Sú to vodítka, aby znak nalepili rovno.
Srpen 7, 200619 r Znaky a iné označenia sa dobre demontujú rybárskym vlascom. Proste sa to odreže. A pod zadným znakom sú 2 otvory. Jeden okrúhly a jeden trochu väčší. Sú to vodítka, aby znak nalepili rovno. napis FABIA sel vlascem uplne v pohode, ale zadni znak vubec....dokonce i slabounkej dratek mi praskal..... tak jsem vzal nuz a urizl to a ze spodu jsem zatlacil na ty stredici cudliky a povolil....
Srpen 7, 200619 r Jj musím souhlasit rybařským vlascem to jde dobře..i když ještě o fous lepší je na to "rybářská splítaná šňura" 2Bobik: Copak bude Clean Style ?
Srpen 7, 200619 r ...rybarskym vlascom to ano, ale najskor nahriat fenom alebo teplovzdusnou pistolou....potom to ide uplne v pohode. Vraj aj zubna nit je dobra
Srpen 7, 200619 r Škoda že tam dělaj doury zadělávata lakovat zatím nebudu ale je to bez znaku SUPER No tak než jezdit s těma ďourama, tak si tam ten znak radši nechám. Ale každýmu se líbí něco jinýho....
Srpen 7, 200619 r Škoda že tam dělaj doury zadělávata lakovat zatím nebudu ale je to bez znaku SUPER No tak než jezdit s těma ďourama, tak si tam ten znak radši nechám. Ale každýmu se líbí něco jinýho.... No tak myslím,že s ďourama asi nejezdi nikdo..viz bobík...
Srpen 7, 200619 r vsak na tom nic neni a dobrej lakyra to schova jako prd.... clean styl je super... a hlavně žádnej chróm
Srpen 7, 200619 r To já viděl na jednom černým eresu v těch dírkách dvě černé zátky a mimochodem ve skle místo zadního stěrače taky. No a nevypadalo to zase tak hrozně. Takový "clean style" bez lakýrníka. Na černé se to docela ztratilo.
Srpen 7, 200619 r To já viděl na jednom černým eresu v těch dírkách dvě černé zátky a mimochodem ve skle místo zadního stěrače taky. No a nevypadalo to zase tak hrozně. Takový "clean style" bez lakýrníka. Na černé se to docela ztratilo. tak to radeji znak.....
Srpen 7, 200619 r Bobik: Nutno vidět, docela se mi to líbilo. Lugo: Sklo z praktika. Teda aspoň kombajn je bez díry. Třeba to Davídek ještě nerozbil a projede někdy kolem...
Srpen 8, 200619 r Ale veď s dierami po znaku jazdí veľa áut. Stačí, že im ho ukradli. Chróm na aute vyslovene neznášam. Aspoň na červenej (čo som mal doteraz) by to bolo škaredé a na žltej by to bolo ešte horšie. Prísť o zadný stierač? Nikdy! To bola jedna zo zásadných požiadaviek na nové auto, aby malo zadný stierač.
Srpen 8, 200619 r jj otec ma O1 bez sterace a bratr O1 se steracem a je to nebe a dudy.... jedine sterac
Srpen 11, 200619 r jj otec ma O1 bez sterace a bratr O1 se steracem a je to nebe a dudy....jedine sterac jo a nejlíp aero
Srpen 11, 200619 r Bobik: Aby ti schoval lakýrník ty dvě dírky, musel sundat pátý dveře a celý je přelakovat? Nebo je to nějaká finta a kolik tě to stálo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.