Přejít na obsah

znak na 5 dveřích

vasek.raiser

Doporučené příspěvky

Znaky a iné označenia sa dobre demontujú rybárskym vlascom. Proste sa to odreže. A pod zadným znakom sú 2 otvory. Jeden okrúhly a jeden trochu väčší. Sú to vodítka, aby znak nalepili rovno.

napis FABIA sel vlascem uplne v pohode, ale zadni znak vubec....dokonce i slabounkej dratek mi praskal..... tak jsem vzal nuz a urizl to a ze spodu jsem zatlacil na ty stredici cudliky a povolil....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda že tam dělaj doury zadělávata lakovat zatím nebudu ale je to bez znaku SUPER

No tak než jezdit s těma ďourama, tak si tam ten znak radši nechám. Ale každýmu se líbí něco jinýho....

No tak myslím,že s ďourama asi nejezdi nikdo..viz bobík...

Odkaz ke komentáři

To já viděl na jednom černým eresu v těch dírkách dvě černé zátky a mimochodem ve skle místo zadního stěrače taky. No a nevypadalo to zase tak hrozně. Takový "clean style" bez lakýrníka. Na černé se to docela ztratilo.

tak to radeji znak..... :p

Odkaz ke komentáři

Ale veď s dierami po znaku jazdí veľa áut. Stačí, že im ho ukradli. :D

Chróm na aute vyslovene neznášam. Aspoň na červenej (čo som mal doteraz) by to bolo škaredé a na žltej by to bolo ešte horšie.

Prísť o zadný stierač? Nikdy! To bola jedna zo zásadných požiadaviek na nové auto, aby malo zadný stierač. :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...