Host Bobik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 finta: odstrojíš vypln.....sundas znak a bud se to zavari nebo zespodu podlaminuje kdyz je lakyra sikovnej tak jen zacakne dirky barvou a pak prejel vrsek dveri lakem (u octy by musel prejet lakem asi cele dvere, ale rozhodne to zvladne na aute) ja mel vic veci, co jsem si vymyslel, ale tohle by prislo tak na maximalne 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Jojo, dík, poptám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 hlavne najdi nejakyho sikovnyho lakyru, at neudela vic skody nez uzitku.... drzim palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Kde to necháváš lakovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netboy Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Bobik, kde si si to dal prosim ta robit v Cechach, a aky dlhy cas to trva? Nemam o tom ziadnu predstavu Da sa to spravit za jeden den? Aby som bol schopny oddist na aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 nemusi nic demontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 demontoval jsem plast 5. dveří v pohodě se to dá zvládnout za den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 K tématu, co je pod znakem. Já tam mám puchýř. Japato ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.