MB19 Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Ahojte chcem vás poprosiť o radu.Som išiel s práce domou a pri zaradení rýchlostneho stupňa 5 sa mi nedal zaradiť a už mi potom nešiel zaradiť žiadny rýchlostný stupeň.Keď som zhasol motor rýchlosti mi v pohode fungovali.Domou som sa len dostal tak že pri vypnutom motore som zaradil 3ku a na tej jednej rýchlosti som musel zajsť až domov.Neviete poradiť čo by to mohlo byť mam Octaviu 2 1,9 TDI 77KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 vyzera to na spojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 5. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Spojka fungovala uplne normalne.Keď som aj brzdil auto tak to fungovalo v pohode zastavil som so spojkou a auto vrčalo dalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 koľko máš nabehané??... tu máš na mysli asi,že pri zaraďovaní pri zaradení rýchlostneho stupňa 5 sa mi nedal zaradiť tiež to vidím na spojku,ako písal fuego...hlavne na prítlačný tanier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Koukni pod vzduchový filtr tam je taková vidlička s táhlama (nebo zkontroluj celou dráhu táhel), jestli tam nemáš nějaký bordel. Měl jsem velice podobnou závadu a na konec jsem našel mezi táhlama ohlodanou kost, kterou tam dotáhla nejspíše kočka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 to by,ale nezaradil vôbec,ani pri vypnutom motore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 To máš pravdu jsem to nějak přehlédl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 7. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 (editace) No tak bol som s auto u mechanika a tém povedal ze na lamele sú vystrbene zuby takže to treba vymeniť ale už spolu Aj zotrvak pritlacny tanier no proste celú spojku takže to bude pekných pár stoviek eur. EDIT: LIBERO mam zabehaných na to 157000 Aj nejaké drobné . Editováno: 7. Březen 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 9. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 chalani neviete nahodou ako sa vymontuje radiaca paka na octavii II chcem vymeniť manžetu a neviem či ten vrch je na závit alebo ako??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Jestli jako na OI, jako že asi jo, tak vyhrň manžetu až přez hlavu a bude tam objímka. Nevím já už tam měl takovou tu hadicovou na šroubek, nevím jaká je origo, jestli ne náhodou taková na jedno zacvaknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 9. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Ok ďakujem vyskušam to a napíšem postum ak mi to pôjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Wojny: Já měl na řadičce origo sponu takovou tu co se dává na hadice u motoru....Co se záhákne za jazýček a secvakne k sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 14. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Tak zotrvák novy lamela aj prítlačak a môže sa jazdiť ďalej dúfam že mám na dosť kilometrov pokoj!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 tak nech už len slúži ako má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 14. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 tak to dúfam že to bude už ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 19. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 ahojte chcem sa vás spýtať či niekto z vás nemontuje Tempomaty mám octaviu II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 to je ale otázka skorej sem: http://forum.skodahome.cz/forum/58-elektrika/ ohladom tempomatu tam témy existujú,napr.: http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 http://forum.skodahome.cz/topic/118175-instalace-tempomatu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 20. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 OK kuknem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebastian miko Vloženo 10. Července Sdílet Vloženo 10. Července Mam taky problém že mám neutral a a auto ide ako keby na 1dničku rychlost ale ket zaradim spiatočku ta auto ide stále do predu ďakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.