Publikováno Březen 5, 201213 r Zdravím, Řeším jeden problém.Mám alarm s dálkovým startem a když nastavím dálkový start,tak se mi po naběhnutí budíků odemknou dveře,tedy jen zadní,ale signál jde do všech. Z počátku jsem si myslel,že to má něco společného s tím alarmem,ale i když jsem ho odpojil a zamkl se klíčkem ze vnitř a pak zapl zapalování,tak mi jednotka poslala signál do dveří taky. Když zamknu způsobem,kdy mám zaplé zapalování,nebo aspoň první polohu,tak při zamykání jde pouze jeden impuls do zámků a pak se tento jev neobjevuje,ale jakmile zamknu způsobem,že se zamkne a zároveň zablokuje otevření dveří zevnitř,tak mi po zapnutí zapalování vyšle signál do centrálu a jedny dveře se prostě odemknou. V tom případě nemůžu bohužel startovat auto na dálku,aniž bych na něj viděl.... Věděl by někdo co s tím,třeba jak vyrušit tu funkci dvojitého zamknutí? Budu vděčný za jakou koli radu,díky
Březen 13, 201213 r Keď zamkneš DO 2 krát do 2 sekúnd tak ti prepne zámky do polohy čo chceš. Iba budeš mať trocha menej zabezpečené auto ale kto to bude vedieť. Skús.
Březen 14, 201213 r ...ale kto to bude vedieť. Ten, který ví, že když nebliká LED-ka ve dveřích řidiče, není aktívní Safe Lock
Březen 14, 201213 r Tá ledka sa dá jednoducho zapojiť aby blikala aj na zatvorenie. Je to len na vlastnom úsudku každého.
Březen 14, 201213 r Jak? Jen zapojit na jiný pin? To asi těžko. Je to už je složitější zásah. Nějaký bastl. Tys radil jen dvojí zamknutí pro vyřazení Safe Lock-u a že to nikdo nepozná. Takže nakonec to tak jednoduché nebude. Upraveno Březen 14, 201213 r od Wojnar
Březen 14, 201213 r ... Věděl by někdo co s tím,třeba jak vyrušit tu funkci dvojitého zamknutí? Budu vděčný za jakou koli radu,díky Pôvodne som reagoval na toto. Ale dá sa kúpiť blikajúca letka na 12V a stou sa to dá oklamať.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.