KOKYN Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Zdarec borci,nevíte někdo o nějakém dobrém vrakovišti Audi,nebo o někom,kdo kšeftuje s díly na Audiny??Bráchovi někdo v noci nabořil před barákem autí a ujel,tak shání zadní nárazník na A6 r.v.1995. Předem všem moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 bylo by dobrý uvést alespon kraj kde hledáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 A co třeba Pardubicko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Jsem sice z Vysočiny,ale přijedu klidně i do Prahy,když to nebudou západní čechy,tak je to jedno. Potřebuji nutně zadní nárazník na A6 r.v.1995!Kdyby byl stř. metal,tak by to byla pecka. Ostatní díly už jsem dneska sehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 A co třeba Pardubicko? Pardubicko by bylo super!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Jeden vrakac je tady ve Vrsovicich a druhej kousek za Prahou smer Kolin (tu ves si nikdy nepamatuju). Co ti chybi, teda jestli to je jeste aktualni - ty Vrsovice bych zasel - posli mi kontakt na sebe a domluvicem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.