lddioda Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Prosím o radu...mám Škodu Felicii 1.3 r.v.95 Normálně nastartuji a vyjedu. Jenže když je motor studený, tak vozidlo, spíš motor, škube...po zahřátí už je vozidlo v pohodě. díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wee Nesvadbová Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Zdravím mě tohleto přímo dělala škrtící klapka, možná to dělá i tobě, zkus se ještě podívat na svíčky, známí mi říkal že mu to taky dělalo 1.3 95 rok je ješte jednobodový vstřik pokud se nepletu tak přišel na to že mu čerpadlo netlačí dostatek benzínu do klapky, víc nevím píšu jen to s čím jsem se setkal já, počkej na rady zkušených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 zkus i lepší benzín + koupit aditivum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lddioda Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Díky, zkusím to. Jinak tankuju pouze u Shellu, ikdyž ten drahý benzín mě už štve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.