Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak pokud si nekam namontoval LED osvetlení tak je to diky tomu. Ale pokud ne tak mame stejny problem uz jsem to mel 2krat u autoelektrikare a nemuze na to prijit jenze ja to mam o to horsi ze se nemuze spojit ta jednotka na chybu svetel s pocitacem. tak skus to napichnout na PC a treba budes chytrejsi.

• o 3 roky později...
Vloženo

Zdravim mam problem zo zvukovov signalizaciou za 20km mi zaznie aj 10-15 krat mal som to uz aj na pocitaci zavadu nenasli,naplne mam vsetki skontrolovane vie niekto poradit dakujem.

Vloženo (editace)

Jako že Ti pípá palubka? Pokud nemáš maxidot, tak by se k tomu měla vždy rozsvítit varovná kontrolka (např.dobíjení, brzdy, málo kapaliny do ostřikovačů, málo chladící kapaliny, apod.). Pokud máš maxidot, tak ten Ti vypíše přímo danou závadu

Editováno: , autor: SUP1
Vloženo (editace)

:kol-48:, to bych se neudržel smíchy, kdyby tomu tak bylo. A vůbec bych se nedivil, čím dál více potkávám "zajímavé" lidi

"Rozsvitila se mi na palubce oranžová kontrolka a po padesáti kilometrech přestalo auto jet. Čím to je a co mám dělat?"

Editováno: , autor: SUP1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...