Publikováno Březen 12, 201213 r Mám dotaz palubní PC mi vyhazuje hlášku ZÁVADA SVĚTEL. Přitom všechny světla fungují normálně. V čem může být problém ? Nemá někdo stejnou zkušenost? Díky
Březen 12, 201213 r Tak pokud si nekam namontoval LED osvetlení tak je to diky tomu. Ale pokud ne tak mame stejny problem uz jsem to mel 2krat u autoelektrikare a nemuze na to prijit jenze ja to mam o to horsi ze se nemuze spojit ta jednotka na chybu svetel s pocitacem. tak skus to napichnout na PC a treba budes chytrejsi.
Únor 11, 20169 r Zdravim mam problem zo zvukovov signalizaciou za 20km mi zaznie aj 10-15 krat mal som to uz aj na pocitaci zavadu nenasli,naplne mam vsetki skontrolovane vie niekto poradit dakujem.
Únor 11, 20169 r Jako že Ti pípá palubka? Pokud nemáš maxidot, tak by se k tomu měla vždy rozsvítit varovná kontrolka (např.dobíjení, brzdy, málo kapaliny do ostřikovačů, málo chladící kapaliny, apod.). Pokud máš maxidot, tak ten Ti vypíše přímo danou závadu Upraveno Únor 11, 20169 r od SUP1
Únor 11, 20169 r Nebo prostě padla teplota pod 4°C a je to varování před námrazou. Stačí aby teplota houpala mezy 4 a 5 °C a už to pípá
Únor 12, 20169 r , to bych se neudržel smíchy, kdyby tomu tak bylo. A vůbec bych se nedivil, čím dál více potkávám "zajímavé" lidi "Rozsvitila se mi na palubce oranžová kontrolka a po padesáti kilometrech přestalo auto jet. Čím to je a co mám dělat?" Upraveno Únor 12, 20169 r od SUP1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.