Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám dotaz palubní PC mi vyhazuje hlášku ZÁVADA SVĚTEL.

Přitom všechny světla fungují normálně. V čem může být problém ?

Nemá někdo stejnou zkušenost?

Díky

Tak pokud si nekam namontoval LED osvetlení tak je to diky tomu. Ale pokud ne tak mame stejny problem uz jsem to mel 2krat u autoelektrikare a nemuze na to prijit jenze ja to mam o to horsi ze se nemuze spojit ta jednotka na chybu svetel s pocitacem. tak skus to napichnout na PC a treba budes chytrejsi.

a i osvetlení spz si zkouknul?

mi to hlásilo třetí brzdové světlo

Mě to dělaji čidla na napavach na naklepěni xenonů.

• 3 roky později...

Zdravim mam problem zo zvukovov signalizaciou za 20km mi zaznie aj 10-15 krat mal som to uz aj na pocitaci zavadu nenasli,naplne mam vsetki skontrolovane vie niekto poradit dakujem.

Jako že Ti pípá palubka? Pokud nemáš maxidot, tak by se k tomu měla vždy rozsvítit varovná kontrolka (např.dobíjení, brzdy, málo kapaliny do ostřikovačů, málo chladící kapaliny, apod.). Pokud máš maxidot, tak ten Ti vypíše přímo danou závadu

Upraveno od SUP1

Nebo prostě padla teplota pod 4°C a je to varování před námrazou. Stačí aby teplota houpala mezy 4 a 5 °C a už to pípá

:kol-48:, to bych se neudržel smíchy, kdyby tomu tak bylo. A vůbec bych se nedivil, čím dál více potkávám "zajímavé" lidi

"Rozsvitila se mi na palubce oranžová kontrolka a po padesáti kilometrech přestalo auto jet. Čím to je a co mám dělat?"

Upraveno od SUP1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.