bazycek Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Mám dotaz palubní PC mi vyhazuje hlášku ZÁVADA SVĚTEL. Přitom všechny světla fungují normálně. V čem může být problém ? Nemá někdo stejnou zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Tak pokud si nekam namontoval LED osvetlení tak je to diky tomu. Ale pokud ne tak mame stejny problem uz jsem to mel 2krat u autoelektrikare a nemuze na to prijit jenze ja to mam o to horsi ze se nemuze spojit ta jednotka na chybu svetel s pocitacem. tak skus to napichnout na PC a treba budes chytrejsi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 a i osvetlení spz si zkouknul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 mi to hlásilo třetí brzdové světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Mě to dělaji čidla na napavach na naklepěni xenonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petino68 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Zdravim mam problem zo zvukovov signalizaciou za 20km mi zaznie aj 10-15 krat mal som to uz aj na pocitaci zavadu nenasli,naplne mam vsetki skontrolovane vie niekto poradit dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Jako že Ti pípá palubka? Pokud nemáš maxidot, tak by se k tomu měla vždy rozsvítit varovná kontrolka (např.dobíjení, brzdy, málo kapaliny do ostřikovačů, málo chladící kapaliny, apod.). Pokud máš maxidot, tak ten Ti vypíše přímo danou závadu Editováno: 11. Únor 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Nebo prostě padla teplota pod 4°C a je to varování před námrazou. Stačí aby teplota houpala mezy 4 a 5 °C a už to pípá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 (editace) , to bych se neudržel smíchy, kdyby tomu tak bylo. A vůbec bych se nedivil, čím dál více potkávám "zajímavé" lidi "Rozsvitila se mi na palubce oranžová kontrolka a po padesáti kilometrech přestalo auto jet. Čím to je a co mám dělat?" Editováno: 12. Únor 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.