Publikováno Březen 13, 201213 r ahoj potrebovala bych radu, mam feldu 1.3 99rok na plyn. A ted mi to dela to, ze normalne nastartuju a po chvilce jizdy mi zacne klesat inetnzita svetel a podsviceni balubovky, treba uplne zhasnou a pak se naplno rozsvitej, nebo jen trochu setmi. Dneska mi to udelalo i to ze to uplne zhaslo a chcipnul i motor a nemohla sem znova nastartovat, svetla svitili vsechno, v baterce byl proud, ale kdyz sem startovala tak to jen cvaklo. A kdyz sem k autu prisla po 3hodinach normalne sem zas nastartovala. Nevite někdo prosííím čím by to mohlo byt? dekujuuuu
Březen 13, 201213 r v baterce byl proud Tahle věta znamená co?? Měřila si napětí na baterce? Kolik tam bylo voltů? První věc by asi mělo bejt změření dobíjení.
Březen 14, 201213 r nieco podobne som mal na motorke MZ251, prerazal mi + do kostry. chyba bola v kabliku od reglera, ako sa opieral o ostru hranu drziaka, v tom mieste sa prepalil a vzdy ked vychladol tak sa akoby znovu izolacia stiahla a zase to trochu islo. preto ako ti vravi luda, ked ti zhasnu svetla, tak skus ci nemas na kostre +. ( dalsim priznakom by mohlo byt castejsie vypalenie poistky)
Březen 16, 201213 r Zdravím, Majinko! To, co tady popisuješ, je velice obtížné detekovat na dálku. Nicméně, podle toho popisu, budeš mít někde nějaký "studený", či uvolněný kontakt. Začal bych ukostřním akumulátoru, zkontroloval spínací skříňku, pojistkovou skříň u spolujezdce, relátka.... A navíc se špatně hledá závada, když se projevuje občas. Takže když to klekne, ihned hledat. Čus-bus, Felicius!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.