Přejít na obsah

kolisání intenzity svetla

majinka

Doporučené příspěvky

ahoj potrebovala bych radu, mam feldu 1.3 99rok na plyn. A ted mi to dela to, ze normalne nastartuju a po chvilce jizdy mi zacne klesat inetnzita svetel a podsviceni balubovky, treba uplne zhasnou a pak se naplno rozsvitej, nebo jen trochu setmi. Dneska mi to udelalo i to ze to uplne zhaslo a chcipnul i motor a nemohla sem znova nastartovat, svetla svitili vsechno, v baterce byl proud, ale kdyz sem startovala tak to jen cvaklo. A kdyz sem k autu prisla po 3hodinach normalne sem zas nastartovala. Nevite někdo prosííím čím by to mohlo byt? dekujuuuu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nieco podobne som mal na motorke MZ251, prerazal mi + do kostry. chyba bola v kabliku od reglera, ako sa opieral o ostru hranu drziaka, v tom mieste sa prepalil a vzdy ked vychladol tak sa akoby znovu izolacia stiahla a zase to trochu islo. preto ako ti vravi luda, ked ti zhasnu svetla, tak skus ci nemas na kostre +. ( dalsim priznakom by mohlo byt castejsie vypalenie poistky)

Odkaz ke komentáři

Zdravím, Majinko! To, co tady popisuješ, je velice obtížné detekovat na dálku. Nicméně, podle toho popisu, budeš mít někde nějaký "studený", či uvolněný kontakt. Začal bych ukostřním akumulátoru, zkontroloval spínací skříňku, pojistkovou skříň u spolujezdce, relátka.... A navíc se špatně hledá závada, když se projevuje občas. Takže když to klekne, ihned hledat. Čus-bus, Felicius! :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...