zzshmp Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Prosim o radu.U Octavie 98,kdyz tocim volantem vpravo,na miste nebo pri velmi pomale rychlosti,ozyva se od z leve strany neprijemny zvuk.Asi jako kdyz se zadira guma o gumu.Taktez jsem si vsiml,kdyz na miste jednou rukou tocim rychle volantem tam a zpet a druhou ruku prilozim na leve kolo,v kole je citit znacna vule a i poslechem jsou slyset jakesi tlumene rany.Nevite v cem muze byt problem?Tlumice jsou nove,kosti stabilizatoru taktez.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 S největší pravděpodobností ti praskla pružina nahoře v uložení z důvodu "zatuhnutí" ložiska tlumiče - můj případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 já bych řekl uložení tlumiče,jsou to takové zvuky jako když přeskakuje pružina,takže vyměn uložení tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 14. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Diky,ale jak jsem jiz napsal.Tlumice jsou nove,vcetne ulozeni.Zvuk me pripada vychazi z tyce rizeni.A ta vule kola...?Vadne lozisko by myslim hucelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.