Publikováno Březen 13, 201213 r Prosim o radu.U Octavie 98,kdyz tocim volantem vpravo,na miste nebo pri velmi pomale rychlosti,ozyva se od z leve strany neprijemny zvuk.Asi jako kdyz se zadira guma o gumu.Taktez jsem si vsiml,kdyz na miste jednou rukou tocim rychle volantem tam a zpet a druhou ruku prilozim na leve kolo,v kole je citit znacna vule a i poslechem jsou slyset jakesi tlumene rany.Nevite v cem muze byt problem?Tlumice jsou nove,kosti stabilizatoru taktez.Diky
Březen 14, 201213 r S největší pravděpodobností ti praskla pružina nahoře v uložení z důvodu "zatuhnutí" ložiska tlumiče - můj případ.
Březen 14, 201213 r já bych řekl uložení tlumiče,jsou to takové zvuky jako když přeskakuje pružina,takže vyměn uložení tlumiče
Březen 14, 201213 r Autor Diky,ale jak jsem jiz napsal.Tlumice jsou nove,vcetne ulozeni.Zvuk me pripada vychazi z tyce rizeni.A ta vule kola...?Vadne lozisko by myslim hucelo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.