Don Magneton Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Na mé OI vlivem opotřebení (asi) řinčí řadící páka. Když jedu třeba na 4.Q a chci zrychlovat, tak vlivem rázů mi začne vybrovat řadička tolik, že je to slyšet.... Sundal jsem tu koženku kolem páky, a asi je to ten plastový mechanismus dole, který je vychozený za ta léta. Bohužel jsem tam nic neviděl, co by se mělo dotáhnout, aby se změnšila vůle někde. Máte někdo typ, jak to odladit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 mám něco podobného na Fabii...taky u 4.Q, ale předchozí majitel říkal, že s tím byl ve 3 autorizovaných servisech škoda a nikde nevěděli co s tím...já osobně to neřeším ani už nijak neregistruju, protože stejně mam opřenou ruku o loketku a řadičku a přitom to nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Odladit těžko...už bude vyběhaný ten silonový(nebo co to je za matroš) kloub. Nebo ti možná vibruje motor víc než je zdrávo a otřesy se přenáší táhlama na řadičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.