giorgio.v75 Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Zdar všichni, nedávno jsem se tu někde dočetl že si někdo chce k chipu přehodit i silnější turbodmychadlo z dvoulitru do jednadevítky. Ptal jsem se, ale neodpověděl. Tak jsem už dlouho zvědavý zda je to možné, myslím hlavně jen tak jestli to do sebe pasuje, nebo je to děsneý oprus i pro profíky, tudíž nedoporučujeme, nebo je to absolutní nesmysl? A při cenách turba, jestli je to výhodný oproti hybridu či ne, pokud z 1.9. nechcete kombinací úprav zrovna až 180koní a víc. Nějaká zkušenost????? Možná se ptám na hovadinu, každopádně díky za reakce. Zajímá mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendyxx Vloženo 6. Září 2024 Sdílet Vloženo 6. Září 2024 Dobrý den chtěl bych se zeptat na alternativní turba k 2 octavii 1.9tdi 77kw kód motoru bjb, ideálně na přemapování z větších kw např. 2.0 103kw. Popřípadě i kde koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon7253 Vloženo 10. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2024 Nevíte někdo zda pasuje turbo z 2.0tdi do 1.9tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.