Ahdul Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Chcel by som sa Vas spytat ci mate niekto skusenost ako ich dat dole??Zatial som na to kukal a vyzera ze su tam len nacvaknute/natlacene nikde som nenasiel nejaky srob alebo tak ale nechce ich poskodit. Dovod je ze idem davat foliu na strechu a bude sa to lepsie robit ked budu dole Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfire Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Čau, lišta je tam jenom nacvaknutá, drží tam spolu s takovou gumou. Mně vepředu pořád odskakovala a nedržela tam, neřešil jsem to a kartáč v myčce to včera vyřešil za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 nejlíp se vyndavá když otevřeš kufr a lehce jí podebereš malym šroubováčkem a potom jí od zadu do předu opatrně vytlačíš z drážky,je tam jen nacvaklá díky gumovejm lamelám.Pak jí jen zatlačíš spátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 19. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 (editace) dakujem za odpovede dufam ze to neposerem .... keby nahodou by ste mali niekto etku s cenami po ruke tak co stoji ta sranda?? Editováno: 19. Březen 2012, autor: Ahdul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.