Publikováno Březen 18, 201213 r Chcel by som sa Vas spytat ci mate niekto skusenost ako ich dat dole??Zatial som na to kukal a vyzera ze su tam len nacvaknute/natlacene nikde som nenasiel nejaky srob alebo tak ale nechce ich poskodit. Dovod je ze idem davat foliu na strechu a bude sa to lepsie robit ked budu dole Dakujem za odpovede
Březen 18, 201213 r Čau, lišta je tam jenom nacvaknutá, drží tam spolu s takovou gumou. Mně vepředu pořád odskakovala a nedržela tam, neřešil jsem to a kartáč v myčce to včera vyřešil za mě
Březen 19, 201213 r nejlíp se vyndavá když otevřeš kufr a lehce jí podebereš malym šroubováčkem a potom jí od zadu do předu opatrně vytlačíš z drážky,je tam jen nacvaklá díky gumovejm lamelám.Pak jí jen zatlačíš spátky.
Březen 19, 201213 r Autor dakujem za odpovede dufam ze to neposerem .... keby nahodou by ste mali niekto etku s cenami po ruke tak co stoji ta sranda?? Upraveno Březen 19, 201213 r od Ahdul
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.