Přejít na obsah

Nefunkcne konfotne ovladanie okien

11Petuldo11

Doporučené příspěvky

Ahojte skodovaci! Dal som si vymenit polo dot za maxidot. Neviem z akeho dovodu mi uplne vystavilo baterku, tak som ju vybral a bateriu dobil. Odvtedy mi konfortne otvaranie okien nefunguje ani s klucom, ani s DO. V navode sa pise, ze po odpojeni a opatovnom zapojeni akumulatora nieje automatika funcna a ze ju treba aktivovat sposobom:

-podrzte kluc v zamku vodica v zamykacej polohe, pokial sa vsetky okna nezatvoria

-kluc uvolnite

-znovu podrzte kluc v polohe pre zamykanie este asi 3s

Moj problem je v tom, ze uz prvy bod nemozem splnit, kedze mi zatvaranie prestalo fungovat. Otazka znie, je mozne, ze pri vymene budikov mi tuto funciu neaktivoval? Alebo je to sposobene odpojenim akumulatora, alebo v com moze byt chyba a ako ju odstranit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Takze mechanik mi nepomohol, vraj to neide... neviem presne, co je za problem, lebo priamo s mechanikom som nemal moznost sa rozpravat, ale dostal som vypis z VAG-COM.

Pri "konfort system" mam 3 zavady:

01135-cidla pro kontrolu vnitrniho prostoru

004 zadny signal/komunikace - Sporadicka

Info o zavade:

Stav zavad: 00100100

Priorita zavad: 4

Frekvence zavad: 10

00323- snimac naklonu vodzidla (G384)

004 zadny signal/komunikace - Sporadicka

Info o zavade:

Stav zavad: 00100100

Frekvence zavad: 10

00332- ridici obvod pro klapku palivove nadzre

007 - zkrat na kostru - Sporadicka

Info o zavade:

Stav zavad: 00100111

Frekvence zavad: 2

Vie mi niekto poradit, co mam spravit, vymenit, opravit, nastavit?!

Odkaz ke komentáři

Vraj sa to neda, ale to mi povedal chalan, co bral auto k mechanikovi a nie priamo mechanik, tak to neviem na 100%. Keby to zmaze, tak by fungovalo aj konfortne otvaranie, alebo by sa to muselo odznova nastavit? Budem si musiet aj ja zohnat nejaky ten kabel...

EDIT: Vag objednany o par dni mozem otravovat, ze co a ako:)

Editováno: , autor: 11Petuldo11
Odkaz ke komentáři

Maxika mam dorabaneho 1Zo 920 841E, to je starsia verzia, ktora este nezobrazuje kontrolku tempomatu, ani nema v menu konfortne nastavenia. Mna hned napadlo, ze to moze byt vypnute koli tomu, ze maxik to nedokaze zobrazit, ale konforna jednotka s tym hadam nema nic spocne, ci maxik zobrazuje konfortne nastavenia, alebo nie.

Odkaz ke komentáři

vagom sa v prvom rade budem snazit odstranit chyby konfortnej jednotky. Inak VAG Bobo v prispevku 7 spominal, ze zrejme mam tu funkciu uplne vypnutu, to by mohlo ist Vagom zapnut,ci nie? Ak myslis pod koncovymi hodnotami dorazy okien, to by uz potom mohlo ist manualne(prispevok 14).

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tie koncove hodnoty sa nastavuju tak ze stiahnes okno celkom dole a este raz stlacis otvorit nemusis drzat, hore das uplne zatvorit a este raz stlacis zatvorit,kratko tiez nemusis nic drzat. Nastav vsetky okna. Otvaranie a zatvaranie sa da nastavit cez VAG a to v confortnej jednotke treba odfajkat ovladanie okien cez DO a cez zamok dveri.

Konfort sistem (46) v bite 4 odfajkat 1.2.3.4.5.6.

Editováno: , autor: drak999
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...