11Petuldo11 Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Ahojte skodovaci! Dal som si vymenit polo dot za maxidot. Neviem z akeho dovodu mi uplne vystavilo baterku, tak som ju vybral a bateriu dobil. Odvtedy mi konfortne otvaranie okien nefunguje ani s klucom, ani s DO. V navode sa pise, ze po odpojeni a opatovnom zapojeni akumulatora nieje automatika funcna a ze ju treba aktivovat sposobom: -podrzte kluc v zamku vodica v zamykacej polohe, pokial sa vsetky okna nezatvoria -kluc uvolnite -znovu podrzte kluc v polohe pre zamykanie este asi 3s Moj problem je v tom, ze uz prvy bod nemozem splnit, kedze mi zatvaranie prestalo fungovat. Otazka znie, je mozne, ze pri vymene budikov mi tuto funciu neaktivoval? Alebo je to sposobene odpojenim akumulatora, alebo v com moze byt chyba a ako ju odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Jo to musíš znovu nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 20. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 cez vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 já to dělám přes VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 20. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Ok, kedze VAG nemam budem musiet niekoho pootravovat. Dakujem za info;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 31. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Takze mechanik mi nepomohol, vraj to neide... neviem presne, co je za problem, lebo priamo s mechanikom som nemal moznost sa rozpravat, ale dostal som vypis z VAG-COM. Pri "konfort system" mam 3 zavady: 01135-cidla pro kontrolu vnitrniho prostoru 004 zadny signal/komunikace - Sporadicka Info o zavade: Stav zavad: 00100100 Priorita zavad: 4 Frekvence zavad: 10 00323- snimac naklonu vodzidla (G384) 004 zadny signal/komunikace - Sporadicka Info o zavade: Stav zavad: 00100100 Priorita zavad: 4 Frekvence zavad: 10 00332- ridici obvod pro klapku palivove nadzre 007 - zkrat na kostru - Sporadicka Info o zavade: Stav zavad: 00100111 Priorita zavad: 4 Frekvence zavad: 2 Vie mi niekto poradit, co mam spravit, vymenit, opravit, nastavit?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 (editace) Smazat ty závady nejdou nebo vyskakují znova? Tobě zřejmě na ty okna někdo zrušil tu funkci uplně. To se nastavuje přes diagnostiku, v opačném případě by to šlo kličem nebo ovladačem. Editováno: 31. Březen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 31. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 (editace) Vraj sa to neda, ale to mi povedal chalan, co bral auto k mechanikovi a nie priamo mechanik, tak to neviem na 100%. Keby to zmaze, tak by fungovalo aj konfortne otvaranie, alebo by sa to muselo odznova nastavit? Budem si musiet aj ja zohnat nejaky ten kabel... EDIT: Vag objednany o par dni mozem otravovat, ze co a ako:) Editováno: 31. Březen 2012, autor: 11Petuldo11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Tohle jde nastavit i v maxidotu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Maxika mam dorabaneho 1Zo 920 841E, to je starsia verzia, ktora este nezobrazuje kontrolku tempomatu, ani nema v menu konfortne nastavenia. Mna hned napadlo, ze to moze byt vypnute koli tomu, ze maxik to nedokaze zobrazit, ale konforna jednotka s tym hadam nema nic spocne, ci maxik zobrazuje konfortne nastavenia, alebo nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) Já to na Fabii dělaám řídicí jednotku 46 a pak přes kódování (funkce 07). Centrální zamykání s elektrickým stahováním 4 oken 00259. Editováno: 1. Duben 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 on má OII, tam je to úplně jinak! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 2. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Zajtra, alebo pozajtra si skocim po VAG 5053. Snad sa s touto vecickou bude dat nieco vymysliet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 uděláš to sám i bez vasu.... stačí kdy dáš okno úplně dolů, zmáčkneš nahoru a držíš než nevyjede uplně nahoru... až vyjede do nahoru tak drž stále ještě 5sec... to samé zopakuj směrem dolů a bude fungovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 2. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 (editace) Myslim, ze som to uz skusal a nepomohlo to, ale hned teraz to idem vyskusat znovu. EDIT: Nepomohlo to ani tento krat Tam musi byt nejaka chyba v systeme. Editováno: 2. Duben 2012, autor: 11Petuldo11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 OII by to měla mít v dlouhém kódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 u žádného auta nenastavíš koncové hodnoty vagem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 3. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 vagom sa v prvom rade budem snazit odstranit chyby konfortnej jednotky. Inak VAG Bobo v prispevku 7 spominal, ze zrejme mam tu funkciu uplne vypnutu, to by mohlo ist Vagom zapnut,ci nie? Ak myslis pod koncovymi hodnotami dorazy okien, to by uz potom mohlo ist manualne(prispevok 14). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 myslím si že tahle možnost vypnutí a zapnutí tam vůbec není!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 No nevím jak u OII, ale fabie ji má. To je ale o tom že je pak nezatáhneš okna kličem ani dálkou, prostě to jinak než zevnitř při té vypnuté funkci nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 3. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 S diagnostikou U585 som si moc nepomohol. Nepodarilo sa mi v nej nacitat konfortnu jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 To je ale divne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 (editace) Tie koncove hodnoty sa nastavuju tak ze stiahnes okno celkom dole a este raz stlacis otvorit nemusis drzat, hore das uplne zatvorit a este raz stlacis zatvorit,kratko tiez nemusis nic drzat. Nastav vsetky okna. Otvaranie a zatvaranie sa da nastavit cez VAG a to v confortnej jednotke treba odfajkat ovladanie okien cez DO a cez zamok dveri. Konfort sistem (46) v bite 4 odfajkat 1.2.3.4.5.6. Editováno: 18. Duben 2012, autor: drak999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.