Publikováno Březen 20, 201213 r Zdravím, Chtěl by se zeptat zda někdo poradí o co by se mohlo jednt. Jak se teplota venku zvedne přes cca 15 stupnů začne mi motor při akceleraci vydávat zvuky jako když zacvakají ventily. Divný je, že přes zimu to nedělalo,loni před zimou ano a teď jak se oteplilo je problém opět zpět. Když je motor víc zatížen, např klima je to cvakání ještě horší. naopak pokud načepuji kvalitní palivo(98 a lepší) je to zase lepší. Neměl jste někdo podobnej problém? Mám pocit, že by to mohlo být hydr.zdvihátkama, že správně nevymezí vůly na ventilech a proto to cvakání....ale je mi divný, že pokud je chladnější počasí je to ok. Díky všem za rady
Březen 25, 201213 r Autor Asi to tak dopadne....Kdyby někdo věděl o slušným servisu na trase Kolín-pardubice, tak předem díky za tip!
Květen 1, 201213 r tak toho pána bych rád poznal, napiš mi, prosím kontakt. Dík Upraveno Květen 1, 201213 r od marek7
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.