Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci, všimli jste si už, co Škodovka provedla dvoulitrovým TDI? Zjevně v rámci úspor od roku 2012 dostal 2.0TDI stejně trapný lauf, jako prdítko 1,6TDI, vč. té ošklivé krytky :wallbash: Tak mně jen napadá - v rámci originálního příslušenství by mohli rovnou nabízet takovou koncovku výfuku, ale jen pro RS! :mellow:

Upraveno od _Denis_

ted jsem to resil na sluzebni okte, koupili jsme sirokou koncovku a vypada to jeste lip nez kdyz ma rsko dva laufy, v pondeli udelam foto... ;)

• Autor

Tak to mně celkem zajímá, také plánuji koncovku, ale zatím jsem nad jinou, než dvojitou, nepřemýšlel.. :kol-47:

No u tebe jsou ale jeste dva laufy, ne?

• Autor

Naštěstí ano, proto jsem nad jednou koncovkou ani nepřemýšlel, nicméně počkám na foto a třeba změním názor ;)

• Autor

Hmm, tak jsem dnes shodou okolností viděl předfacelift s tou širokou koncovkou a vypadá to dost bídně - na faceliftu je to možná lepší, ale na předface s tím divně tvarovaným nárazníkem to nějak nešikovně trčelo

Stačí výfuk pořádně vyleštit Silichromem 20min práce a nepořebuješ tam cpát koncovku.. :kol-47:

• Autor

No, máš to sice pěkné, ale vzhledem k mému nájezdu kilometrů by to asi dlouho nevydrželo. Navíc zahnuté koncovky se mi už jen z principu nelíbí a díky originálním koncovkám se opticky zvětší průměr :kol-47:

PS: lakované lišty máš super, také se na to chystám - tedy na spodky ne, ale vršek 100% :)

tak jsem se konecne dostal do garaze a udelal fotku koncovky, pokud bys chtel i cele auto pisni... ;)

post-43796-0-81389000-1332920320_thumb.jpost-43796-0-08950900-1332920326_thumb.j

• Autor

Když jsme u toho klidně celek fotni, takhle v detailu na faceliftu to vypadá pěkně :kol-47: Na předface se to ale nehodí, což je škoda

jj s tim souhlasim, na facu je to super, u predface se mi to nejak nehodi k narazniku...

ok, tak az se premluvim znovu dojit dolu tak to blejsknu ;)

• Autor

ať už jsi dole! :lol::'>

tak ti to posilam, ale je to focene jen narychlo na mobil, tak cele auto z boku nic moc :(

post-43796-0-34200600-1333025330_thumb.j

post-43796-0-24109300-1333025332_thumb.j

post-43796-0-32188700-1333025334_thumb.j

• Autor

jo, dobrý, nikdo by nepoznal, že je tam jen jedna koncovka :kol-47:

jj, navic tomu autu to fakt slusi, mnohem vic, nez jen dve kulate koncovky co ma rsko... :kol-47:

• Autor

to jo, je to originální - ještě by to chtělo i na tu druhou stranu :kol-28:

jj, to by chtelo, ale bohuzel :(

• Autor

jak bohužel - máš tam díru (krytku)? máš. Je to na co nasunout (oko)? je.. Tak neváhej a jednej jako správný tuzer :lol::'>

PS: to je kolegova, nebo tvá služební OII? (jsi předtím mluvil o Mondeu, proto se ptám)

Upraveno od _Denis_

tohle je kolegova, mondeo nema tady co delat... ;)

jinak je to elegance v 1.6 TDI, ale tuzit to druhym vyfukem na oku, to radej ne, to snad radeji nechat jen jednu stranu :)

• Autor

Jasný, já si právě říkal, jestli jsi z Mondea "povýšil" na světovou 1.6 v OII ... :D

nene, mam porad to same, ale muzu ti rict, ze radej bych povysil ;)

• Autor

v čem je problém? v těch 18"?

no je toho vic, asi hlavni problem je pro me to ze je to ford ;)

ne proste celkove se mi s tim nejezdi tak dobre jako s octavkou... :(

• Autor

je to velký, no.. Taky Fordy moc nemusím, na druhou stranu v porovnání s mým traktorem...

PS: máme změny: středový panel mám v černém lesku a ovladače klimačky mají chrom kroužky :)

Upraveno od _Denis_

njn, skoda slov, ale zpet k tematu ;)

a jakto ze jeste nemas fotky v tematu? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.