Publikováno Březen 22, 201213 r Kluci, všimli jste si už, co Škodovka provedla dvoulitrovým TDI? Zjevně v rámci úspor od roku 2012 dostal 2.0TDI stejně trapný lauf, jako prdítko 1,6TDI, vč. té ošklivé krytky Tak mně jen napadá - v rámci originálního příslušenství by mohli rovnou nabízet takovou koncovku výfuku, ale jen pro RS! Upraveno Březen 22, 201213 r od _Denis_
Březen 22, 201213 r ted jsem to resil na sluzebni okte, koupili jsme sirokou koncovku a vypada to jeste lip nez kdyz ma rsko dva laufy, v pondeli udelam foto...
Březen 23, 201213 r Autor Tak to mně celkem zajímá, také plánuji koncovku, ale zatím jsem nad jinou, než dvojitou, nepřemýšlel..
Březen 23, 201213 r Autor Naštěstí ano, proto jsem nad jednou koncovkou ani nepřemýšlel, nicméně počkám na foto a třeba změním názor
Březen 23, 201213 r Autor Hmm, tak jsem dnes shodou okolností viděl předfacelift s tou širokou koncovkou a vypadá to dost bídně - na faceliftu je to možná lepší, ale na předface s tím divně tvarovaným nárazníkem to nějak nešikovně trčelo
Březen 24, 201213 r Stačí výfuk pořádně vyleštit Silichromem 20min práce a nepořebuješ tam cpát koncovku..
Březen 25, 201213 r Autor No, máš to sice pěkné, ale vzhledem k mému nájezdu kilometrů by to asi dlouho nevydrželo. Navíc zahnuté koncovky se mi už jen z principu nelíbí a díky originálním koncovkám se opticky zvětší průměr PS: lakované lišty máš super, také se na to chystám - tedy na spodky ne, ale vršek 100%
Březen 28, 201213 r tak jsem se konecne dostal do garaze a udelal fotku koncovky, pokud bys chtel i cele auto pisni...
Březen 28, 201213 r Autor Když jsme u toho klidně celek fotni, takhle v detailu na faceliftu to vypadá pěkně Na předface se to ale nehodí, což je škoda
Březen 28, 201213 r jj s tim souhlasim, na facu je to super, u predface se mi to nejak nehodi k narazniku... ok, tak az se premluvim znovu dojit dolu tak to blejsknu
Březen 29, 201213 r tak ti to posilam, ale je to focene jen narychlo na mobil, tak cele auto z boku nic moc
Březen 29, 201213 r jj, navic tomu autu to fakt slusi, mnohem vic, nez jen dve kulate koncovky co ma rsko...
Březen 29, 201213 r Autor jak bohužel - máš tam díru (krytku)? máš. Je to na co nasunout (oko)? je.. Tak neváhej a jednej jako správný tuzer :'> PS: to je kolegova, nebo tvá služební OII? (jsi předtím mluvil o Mondeu, proto se ptám) Upraveno Březen 29, 201213 r od _Denis_
Březen 30, 201213 r tohle je kolegova, mondeo nema tady co delat... jinak je to elegance v 1.6 TDI, ale tuzit to druhym vyfukem na oku, to radej ne, to snad radeji nechat jen jednu stranu
Březen 30, 201213 r Autor Jasný, já si právě říkal, jestli jsi z Mondea "povýšil" na světovou 1.6 v OII ...
Březen 30, 201213 r no je toho vic, asi hlavni problem je pro me to ze je to ford ne proste celkove se mi s tim nejezdi tak dobre jako s octavkou...
Březen 30, 201213 r Autor je to velký, no.. Taky Fordy moc nemusím, na druhou stranu v porovnání s mým traktorem... PS: máme změny: středový panel mám v černém lesku a ovladače klimačky mají chrom kroužky Upraveno Březen 30, 201213 r od _Denis_
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.