miklisek Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Prosím některé z odborníků na elektriku na tomto fóru, zda by mě neporadili, jaký typ alarmu má tento ovladač. Odešlo mě totiž tlačítko do věčných lovišť a chci sehnat buď origo ovladač nebo nahradit nějakým universálním, pokud bych ho nesehnal. "Odborníci" ve ŠA servisu nevěděli nebo nechtěli vyvinout dostatek vlastní iniciativy, aby mě poradili. Kdyžtak bych třeba vzal nějaký ovladač jiný a střeva bych do nového kastlíku nějak nabastlil. Ale origo by byl origo. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 otevrit a mrknout na saw resonator na jakem frekvenčním rozsahu vysila, budeme o kousek blize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) Dík. Co je to saw resonator ? na "švábu" v ovladači je toto HCS301/SN0137+nějaké logo+8TJ Editováno: 1. Duben 2012, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 muzes se zkusit kouknout k deklem nad pedaly, jestli tam nekde u relatek (komfortky) nebude RJ alarmu, pak bude jasno hned pokud tam nikde nebude, tak muzes hledat po kabelech napr. od sireny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Jo, juknu se na to a dám vědět co jsem objevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Hmm, tak jsem si zahrál na Sherlocka Holmese. Ale našel jsem ho nakonec na dobře ukrytém místě . Akorát na něm není nic napsáno , ba ani uvnitř, jen kódy součástek a plošňáku. Zkrátka ochrana proti zlodějům je od výrobce alarmu dokonalá............. bohužel i pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.