Jarda.R Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Chci si koupit O2, mám možnost koupit model s vestavěnou navigací. Co vím, navigace se bohužel kradou. Auto chci havarijě pojistit + proti krádeži. Má někdo zkušenost jak probíhá plnění od pojišťovny pokud my ukradnou navi? Dostanu na ni plnou částku dle ceníku škodovky? Pokud bych si pak koupil navigaci v bazaru a ne veškodě a zase mě ji ukradli, dostanu opět plnou částku nebo pouze tu kterou doložím jako cenu za zakoupenou? Cena je u auta lákavá, ale bojim se abych furt nekupoval navigace... Kradou se opravdu tak často? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 asi záleží kde parkuješ, já ml v OI navi DX 5 let a nikdo ji neukradl je fakt, že jsem na ní dával plastovej kryt ale dneska se dá koupit navi za pár šupú, tak bych to asi moc nečešil, pokud se ti líbí auti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda.R Vloženo 2. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Právě pracuju v Praze na SMíchově kde to je trochu divočina... Spíš mě zajímá jak to proplácí pojišťovna, když třeba zjistí že mě ji ukradli podruhý jestli od tý druhý chce videt fakturu. Pokud by nechtěla a platila vždycky novou byl bych v pohodě.. ale to by asi rychle přišli na buben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Raz ma blaznila ženska s pojišťovny a pytal som sa na tieto veci ako sú kola,navi atd...Hovorila o príplatku za vybavu ktorú si sám naceníč cca extra výbava 100 000 tis. a dajú ti príplatok k havarijku...cca 2000-3000tis naviac samozrejme to kontrolujú pri zhotovení zmluvy a nafotia si celé auto...Ked sa stane šk. udalost zavoláš políciu+pojišťovnu a riešia to so servisom,kde to zaplatia...takto to funguje mi tvrdila ženská... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 naviac samozrejme to kontrolujú pri zhotovení zmluvy a nafotia si celé auto... Tak fotodokumentace je standart kvůli pozdějším dohadům. U mě si opisovali i TYP přídavnejch světel včetně kopie faktury. Ked sa stane šk. udalost zavoláš políciu+pojišťovnu a riešia to so servisom,kde to zaplatia...takto to funguje mi tvrdila ženská... Jenomže ti odečtou amortizaci atak stejmě plnou cenu nedostaneš. A navíc se budou kroutit a vymlouvat. Na firmě zme měli pojištěný auto-kvůli kurtám a nářadí, a když ho vykradli, tak se taky kroutili a 2/3 věcí nezaplatili. A na ten zbytek dali amortizaci. Když lákaj, tak naslibujou věcí, ale když maj platit, tak se jim moc nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda.R Vloženo 3. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Tzn, když mě ukradnou navigaci co stojí 40tis odečtou mě spoluúčast a vyplatí mě na ruku zbytek, nebo mě poženou do servisu že tam opravu zaplatí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Poženou tě do autorizovaného servisu kde ti namontují novou originální navigaci a vše ještě při montáži nafotí aby pojištovna měla důkaz že ti tam opravdu dali novou a ne nějakou z bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda.R Vloženo 3. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 A pojišťovna to všechno zaplatí.... Takže volba že když mě ji ukradnou se na ni vyprdnu a dal bych si tam jenom radio a schrastil prachy za navigaci nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 JJ tak to nefunguje,pojištovna ti za ní peníze nedá,pouze ti zaplatí novou navigaci včetně montáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda.R Vloženo 3. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Takže mě ji tam bude dávat do alelůja já budu platit dycky treba 5tis. spoluúčast a samozřejmě mě budou zvedat havarijko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladder Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Maš auto s navigací, dej si havarijko s 1% spoluúčastí...pokud ti to ukradnou tak zaplat 1000,- v servise ti namontujou s dokladem novou, vytáhni ji a prodej za 10t.!Kup si Swing za 3t. a máš klid :-) jednoduché počty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.