Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim chlapaci,

mam na Vas velikou prosbu - rozhoduji se poridit noveho SIIC, ale zatim bojuji s barvou... Libi se mi barva BEZOVA - SAHARA (tu jsem mel moznost videt), ale zaroven ze zvlastniho lakovani se mi libi zelena AGAVE, modra MYSTERY popr. TITAN - nemate nekdo fotky nebo nevidel jste nekdo tyhle barvy zive a jak to vypada na supovi???

A jeste jeden dotaz - bezova sahara na novem SIIC se shodna barva co se davala pred casem na OII i Superb 1. generace nebo se zmenil pigment?

Dekuji predem za jakekolivb informace.

• Autor

Diky... nasel jsem jen zlatou saharu a dalsi uz byly bez uspechu, ale nasel jsem jednu peknou modrou - zase... dokazal byste nekdo podle VINu TMBJE93TXB9047762, zjistit co je to za barvu? Musim rict, ze se mi mooooc libi....

Diky predem :D

http://www.skodaplus.cz/Car/444987/skoda-superb-kombi-cr-dpf-dsg-elegance?query=scrollPosition%3D0%26mark%3D32%26model%3D910%26modelSpecification%3D%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26inOperationFrom%3D2010%26inOperationTo%3D2012%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26bodyMix%3D4%26body%5B0%5D%3D4%26color%3D3

Upraveno od Crake

• Autor

Tak ja blbec jsem tuto barvu prehledl - je napsana uplne dole malynkatym pismem v textu.... Je to modra admiral, takze asi mam rozhodnuto...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.