Přejít na obsah

Barvy SII Combi

Crake

Doporučené příspěvky

Zdravim chlapaci,

mam na Vas velikou prosbu - rozhoduji se poridit noveho SIIC, ale zatim bojuji s barvou... Libi se mi barva BEZOVA - SAHARA (tu jsem mel moznost videt), ale zaroven ze zvlastniho lakovani se mi libi zelena AGAVE, modra MYSTERY popr. TITAN - nemate nekdo fotky nebo nevidel jste nekdo tyhle barvy zive a jak to vypada na supovi???

A jeste jeden dotaz - bezova sahara na novem SIIC se shodna barva co se davala pred casem na OII i Superb 1. generace nebo se zmenil pigment?

Dekuji predem za jakekolivb informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky... nasel jsem jen zlatou saharu a dalsi uz byly bez uspechu, ale nasel jsem jednu peknou modrou - zase... dokazal byste nekdo podle VINu TMBJE93TXB9047762, zjistit co je to za barvu? Musim rict, ze se mi mooooc libi....

Diky predem :D

http://www.skodaplus.cz/Car/444987/skoda-superb-kombi-cr-dpf-dsg-elegance?query=scrollPosition%3D0%26mark%3D32%26model%3D910%26modelSpecification%3D%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26inOperationFrom%3D2010%26inOperationTo%3D2012%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26bodyMix%3D4%26body%5B0%5D%3D4%26color%3D3

Editováno: , autor: Crake
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...