venca.n87 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Ahoj, mám problém se svoji felicií 1,3MPI 40kW. Auto krásně jezdilo. Pak se vš změnilo. Po připojení na počítač hlásilo chybu 524 čidlo klepání. Bylo vyměněno za nové. Kabeláž přeměřena a auto opět jezdilo bezvadně. Závada se začala opět ale objevovat. Po překročení 3500 otáček vyskočila opět závada 524 čidlo klepání a motor přestal mít výkon. Chyba se prostě objevuje stále. čidlo bylo utaženo na 20NM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr's Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Kdyby někdo řešil tenhle problém,kterej jsem měl i já,na cca 3800 otáčkách skočila chyba čidla klepání.Nakonec jsem došel k tomu,že problém způsobuje vadná ŘJ.Po výměně ŘJ už se chyba nevyskytuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.