eXt Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 (editace) Nikde sem tema nenasel, když jo tak ve foru jinych škodovek ale nic moc sem se nedozvěděl. Motor : 1.9 TDI, 96kw, AWX 146tkm (pravých) Při prudkém sešlápnutí je slyšet jemný pískot - nejspíš turbo jinak nevím co jiného by to dělá. Co me zajímá...jestli jde turbo do hajzlu nebo je to normální, že to po čase začné trosku pískat. Nepíská to nijak hodně, s hudbou to neslysim ale kdyz hudbu vypnu je to slyset jak píska neco jakoby vzduch ale jen jemně. Jinak motor moc nevytáčím,.. max 3,5t ale to jen opravdu občas, spíše si užívam ten zatah často a to do 3t max, takže se mi nezdá ze bych to turbo nejak moc extra drtil. Dělalo mi to i u oktávky ale ta pořád jezdí má 250 a turbo šlape dobře. Editováno: 10. Duben 2012, autor: eXt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Tak už vím, co mi dělalo to malé pískání, před týdnem mi rupla hadice z Intercooleru do Turba, pak to už jen syčelo Takže piskání dělala malá dírka, která se zvětšila.... Dneska nová hadice a úplné ticho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Tak to jsi borec, žes i po třech letech nezapomněl napsat, co způsobilo tvůj problém. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Musím se připojit k Pawoukovi, opravdu příkladný přístup našeho kolegy eXt ! Opravdu si zaslouží palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 No pokud natu díru, ale přišel až po třech letech teprve teď tak to je fakt brutál toto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Toto, to máš pravdu, ale nahodil to sem a to se počítá! Možná tři roky "pískal"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Díky kluci, chtěl jsem se pochlubit, že jsem na to konečeně přišel Nepískalo to jak píšťala bylo to slyšet strašně slabě a to jen když bylo opravdu tichoučko.... Cena nové hadice je taky pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 To je jak v Americkém filmu: o tři roky později... Máš ještě nějaké další závady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Supe, s Tvým příslovečným "humorem" jej možná i odradíš, vždyť si zaslouží pochvalu, že se pochlubil po třech letech, víš co musel protrpět než na to přišel. Tak ho pochvalme, že vůbec to sem hodil. Možná, že to věděl už dříve a musel si našpórovat na novou hadici. Je pravda, že stojí jako by byla ze zlata! To eXt: Sup je svého druhu velký pohodář, jen má zvláštní druh humoru a tak to také ber. Když může, tak pomůže! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Jo jo jo, máš pravdu, samozřejmě jsem to nemyslel ve zlém eXt je hlavně věrný svému autu, to se cení. A možná patří k lidem, co nemají čas každý den távit na škodahome, jako třeba já A klidně se mi teď můžete vysmát jedna radost, čistě náhodou jsem dnes ze Supa vymontoval prasklý pravý intercooler Lehce syčel při akceleraci. Zítra budu mít nový Editováno: 24. Březen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Pekny to me dnes napsal motor - emise do dilny. Pred novou hadici jsem tam chvili mel starou - obmotanou paskou, kdyz jsem ji sundal, byla dost sezrana(spalena), auto brutalne hulilo. Po nove hadici vse ok az ted ta hlaska. Tak se bojim jestli to nenasalo sracky z pasky :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Nech to napíchnout. Někdy stačí vyměnit třeba jen vzduchový filtr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.